15-10-2014
1-3

Scheidsrechter:   Meijer, C.
Vanavond de inhaalwedstrijd tegen OSC'45 C1 op het programma. Een zogenoemde lichtwedstrijd. Met in de gelederen Jeroen Meijer, die ondanks het overlijden van zijn oma, toch bereidt was ons te komen versterken vanavond. Onze dank en compilmenten gaan uit naar Jeroen.
Bij de warming-up was al duidelijk dat de tegenstander geen kleintje was, gezien de grootte van de spelers. Nog een tegenvaller was het wegvallen van Jeroen Pullen tijdens de warming-up, waardoor Jeroen Meijer direct aan de bak moest.
En na het beginsignaal van scheidsrechter van Bruchem kon de wedstrijd beginnen.
Al gauw bleek dat we aardig weggetikt werden en had ons middenveld alle handen vol om de tegenstander bij te houden. Dat resulteerde al snel in een 0-1 achterstand.
Daardoor kreeg OSC nog meer mogelijkheden, maar door goed verdedigend werk van Steven, Tijmen, Rowdy en Jeroen Meijer konden zij met kunst en vliegwerk de bal bij het doel vandaan houden.
Door een van de weinige uitbraken van ons, kregen we een vrije trap aan de rand van de zestien. Iedereen verwachtte de bal voor de goal, maar door slim toedoen van Cas, die de bal breed lag, zag Tijmen kans om de bal hard in te schieten en de 1-1 op het bord bracht.
Hierdoor werden we sterker en kreeg Tom een mooie kans op de 2-1, maar zijn schot belandde op de lat. Niet veel later maakte OSC de kans wel af en gingen we met 1-2 de rust in.
De tweede helft kwam Noah Tom vervangen en later mocht Jarno zijn rentree maken, na lange blessure, hij kwam in de plaats voor Lars. Lang konden we stand houden, maar een overwinning zat er niet in en OSC deed door de 1-3 definitief de deur op slot.
Tweede helft hebben onze jongens goed verweer gegeven, maar OSC was een maatje te groot.