Vrienden van N.E.O.'25

 
De ‘’Vrienden van N.E.O.’25’’ is een club (in oprichting), met zowel particulieren als bedrijven, die N.E.O.’25 een warm hart toe dragen en financieel ondersteunen. Zij kiezen jaarlijks een aantal projecten die de steun van de club mogen ontvangen. Doormiddel van dit initiatief kunnen de ‘’Vriendenvan N.E.O.’25’’ wat extra’s bieden aan onze vereniging. Draagt u N.E.O.’25 ook een warm hart toe en wilt u ook iets extra’s bijdragen? Wordt dan nu Lid!

Contributie 2018-­‐2019
Particulieren: €25,00 
Bedrijven:     €50,00
Contactpersoon: Peter van Dongen


Bestuur
Het bestuur van de ‘’Vrienden van N.E.O.’25’’ zal tijdens je jaarlijkse vergadering een aantal projecten voorleggen aan de leden om te bepalen welke projecten de uiteindelijke steun zullen ontvangen.


Bestuurslid: Penningmeester N.E.O.’25

Bestuurslid: Lid ‘’Vrienden van N.E.O.’25’’

Bestuurslid: Lid ‘’Vrienden van N.E.O.’25’’

Bestuurslid: Lid ‘’Vrienden van N.E.O.’25’’


Lid worden?
Het lidmaatschap van ’Vrienden van N.E.O.’25’’ loopt gelijk aan een kalenderjaar. Lid worden kan door een mail te sturen naar PR@neo25.nl, een van onze bestuursleden of via www.neo25.nl. 


Sponsorbord
De leden van de ’Vrienden van N.E.O.’25’’ worden vermeld op het vernieuwde sponsorbord in de kantine van onze vereniging. Waar particuliere sponsoren een enkel bordje krijgen en bedrijven een dubbel bordje met bedrijfslogo.


Vergadering
Tijdens de jaarlijkse vergadering zullen, onder het genot van een hapje en drankje, de projecten worden uitgekozen die de steun zullen ontvangen. Deze projecten kunnen worden ingediend bij het bestuur en d.m.v. een stemronde van de leden zullen de projecten worden gekozen.


Suggesties?
Suggesties en aanvragen voor specifieke activiteiten of projecten kunnen schriftelijk worden ingediend bij de secretaris van de ’Vrienden van N.E.O.’25’’.Regelement: 
Het regelement van de Vrienden van N.E.O.'25 is hier te vinden.
Aanmelding Vrienden van N.E.O.'25
*
*
*
*
*
*
*
Terug naar boven