Sponsormogelijkheden

N.E.O.’25 is trots dat zij een groot aantal sponsoren heeft die de vereniging financieel ondersteunen. N.E.O.'25 streeft naar een langdurige relatie met zijn sponsoren met wederzijdse voordelen. Wilt u deel uitmaken van deze NEO Familie dan kan dat o.a. door de onderstaande sponsormogelijkheden. Daarnaast kunt u meerdere mogelijkheden samenvoegen in een pakket, dit levert u een financieel voordeel op. 

Kleding
N.E.O.’25 is een vereniging met een uitgebreide elftallensamenstelling. Het is voor u als sponsor mogelijk deze elftallen een warm hart toe te dragen door deze te voorzien van kleding. Deze kleding wordt voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. 

Reclameborden
Het hoofdveld van N.E.O.’25 is het visitekaartje op Sportpark De Gaard. En biedt u als sponsor de mogelijkheid om positieve naamsbekendheid binnen en buiten de vereniging te creëren.  Daarnaast is Sportpark de Gaard  een van de meest bezochte sportparken in Waalwijk en omstreken. Wat zorgt voor een bereik bij een brede doelgroep.

Narrowcasting
De 2 TV schermen in de kantine bieden sponsoren de mogelijkheid om reclame uitingen te publiceren. Dit kan op allerlei verschillende manieren en is een opvallende manier op uw bedrijf onder de aandacht te brengen van onze bezoekers.

Vrienden van N.E.O.’25
De Vrienden van N.E.O.’25 bestaat uit een groep particulieren en bedrijven die N.E.O.’25 financieel ondersteunen. Het bestuur van de Vrienden van N.E.O.’25 bestaat uit vertegenwoordigers uit deze groep mensen en vertegenwoordigers vanuit het bestuur van onze vereniging. Zij kiezen elk jaar een aantal projecten uit die voor de Vrienden van N.E.O.’25 interessant zijn om te steunen.  De leden van de Vrienden van N.E.O.’25 bepalen uiteindelijk gezamenlijk welke projecten de steun ontvangen.

De projecten die de uiteindelijke steun van de Vrienden van N.E.O.’25 ontvangen worden tijdens de jaarlijkse vergadering uitgekozen. Op het vernieuwde bord in de kantine worden de namen van de leden vermeld. De namen van de deelnemende bedrijven zullen met bedrijfslogo op de TV schermen worden getoond.

Website
De vernieuwde website van N.E.O.’25 biedt een groot aantal nieuwe mogelijkheden. Leden kunnen zelf inloggen en een persoonlijk profiel aanmaken. Verder biedt het sponsoren de mogelijkheid om te adverteren. De website van N.E.O.’25 trekt dagelijks een groot aantal bezoekers waardoor het bereik zeer groot is.

Wedstrijdbal
Elke thuiswedstrijd van het 1e elftal is er de mogelijkheid om de wedstrijdbal te sponsoren. De sponsor van de wedstrijdbal wordt vermeld in het clubblad, op de website, op de beamer in de kantine en wordt omgeroepen tijdens het presenteren van de elftallen.


Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden bij N.E.O.’25 kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen of vul een aanvraag formulier in. 
 
Adri van Dalen
adri.pr@neo25.nl
Erick de Roon
erick.pr@neo25.nl
0610084525
 
   

Voelt u zich verbonden met N.E.O.'25 en vormen de leden of de bezoekers van de vereniging een interessante doelgroep voor u vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor sponsoring.
 
Sponsor aanvraag
 
*
*
Terug naar boven