KIKA Sponsors

De oudste zaterdag voetbalvereniging NEO’25 krijgt na jaren nieuwe hoofdsponsoring. Sponsoring met een speciaal tintje! Voor aanstaand seizoen gaat NEO’25 werken volgens een nieuw initiatief. De komende jaren prijkt er namelijk het goede doel KiKa op de voorkant van het wedstrijdshirt en de materialen van NEO’25 1. De presentatie hiervan  was afgelopen zaterdag tijdens de Waalwijk-Cup.

Initiatiefnemer Stefan Brok vertelt “Na het stoppen van Van Caem moesten we op korte termijn na gaan denken over een nieuwe hoofdsponsor. Zelf zat ik te denken: waarom op zoek naar 1 hoofdsponsor, als er misschien wel meerdere bedrijven en huidige sponsoren van NEO zijn die gezamenlijk de vereniging en KiKa een warm hart toedragen en zo dus als groep sponsoren het hoofdsponsorschap willen overnemen. Dit idee is bij mij steeds meer gaan leven en heb ik met o.a. René de Bie gedeeld en verder opgepakt. Inmiddels hebben er 10 partijen gezegd mee te willen doen aan de nieuwe vorm van sponsoring en naast het feit dat zij voor de komende periode garant staan voor de nieuwe kleding zit er dus ook een bijzonder randje aan deze samenwerking. Op de kleding en de nieuwe materialen van NEO’25 1 komt namelijk geen logo van al deze bedrijven te staan, maar dus het logo van KiKa als goede doel. “De mensen die ja hebben gezegd tegen de sponsoring dragen NEO’25 een warm hart toe, maar vonden het idee van een goed doel meenemen in deze samenwerking heel positief. Op deze manier doen we dus vanuit het sponsorbudget ook jaarlijks een mooie donatie naar KiKa en zo snijd het mes eigenlijk heel goed aan twee kanten”, zegt Brok. “Zo slaan we dus een mooie brug tussen enerzijds ons gezellige clubje en anderzijds onze maatschappelijk verantwoording”.

KiKa is een organisatie die speciaal op kinderen is gericht. Men wil kinderkanker bestrijden en heeft daar veel geld voor onderzoek voor nodig. Een missie die velen een warm hart toedraagt. Het motto van KiKa: ‘Groot worden door klein te blijven’. Groot worden in wat wij doen en willen bereiken, maar klein blijven in kosten. Dankzij alle actievoerders, ambassadeurs, vrijwilligers en donateurs is dit mogelijk.

Omdat er maar liefst 10 sponsoren betrokken zijn bij het concept gaan we jaarlijks iets teruggeven. Allereerst moest er eerst nieuwe kleding (zowel uit- als thuis-tenue’s) worden aangeschaft, vervolgens gaat er een donatie naar KIKA en tot slot willen we ook graag iets voor de jeugdafdeling betekenen. Midden in de herfstvakantie zal er een jeugd-KIKA-dag worden georganiseerd waarin de jeugdafdeling speciale training krijgt aangeboden alsmede ook informatie over de stichting KIKA. Je gezondheid lijkt vanzelfsprekend maar is het natuurlijk niet. De jeugd bewust maken van gezondheid en sporten is een mooie combinatie. Meer informatie hierover volgt via de website www.neo25.nl

Bij NEO’25 zijn we trots op deze nieuwe sponsors en mooie vorm van samenwerking!
We zijn een bescheiden club maar hebben zo nu en dan grootse daden. “Het lijkt in dat opzicht wel een beetje conform het motto van KIKA”, sluit Stefan af.

 

Terug naar boven