Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt je een overzicht van de veel gestelde vragen met betrekking tot de website. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord te bekijken.

Deze lijst wordt in de loop der tijd aangevuld met veel voorkomende vragen die de komende tijd bij de website redactie terecht komen.
Lid worden kan vanaf elke leeftijd. De Mini's zijn het jongste efltal van NEO'25. De leeftijdscategorie van dit elftal is 5-6 jaar.
Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.

1. Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord.
2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie >
Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in.
3. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring.
4 Tevens is het mogelijk om een foto aan een wedstrijdverslag toe te voegen.

Alle spelende leden hebben een mail/nieuwsbrief gehad waarmee ze hun persoonlijke account kunnen activeren. Heb je deze mail niet gehad of ben je geen spelend lid, dan kun je toegang aanvragen door een mail te sturen naar webmaster@neo25.nl
Je kunt inloggen op je persoonlijk MyClub pagina met behulp van je emailadres of je KNVB relatiecode, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan 'wachtwoord vergeten' in de blauwe balk. Als je email adres bekend is in de N.E.O.'25 ledenadministratie krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging vraag dan aan je leider om dat in te voeren of stuur een mail naar ledenadmin@neo25.nl
Wanneer u uw bedrijfslogo mist tussen het sponsoroverzicht dan is deze reeds nog niet in ons bezit. U kunt het logo mailen naar PR@neo25.nl en het logo zal worden toegevoegd. Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw bedrijfslogo op onze website? Raadpleeg dan onze sponsorpagina voor de mogelijkheden of mail naar PR@neo25.nl.
Terug naar boven