UVV'40 1
NEO'25 1
23-09-2023
3 - 5

Zaterdag 23 september stond voor NEO’25 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Trainer Marcel van Helmond had vooraf nog een puzzel te leggen ivm geblesseerde en zieke spelers. Sommige spelers van NEO’25 hadden last van de spanning, want na 5 minuten was het UVV’40 die via een van links naar rechts NEO-doelman Akkermans kansloos liet. Binnen de minuut knalde Julian Vos, namens NEO’25 de gelijkmaker binnen en konden beide ploegen opnieuw beginnen. In de twaalfde minuut werd een mooie voorzet snoeihard via de lat en een tegenstander tot doelpunt gepromoveerd. Helaas werd vijf minuten later een vrije trap door drie verdedigers gemist en stond de 2-2 alweer op het bord. Hierna kreeg NEO’25 enkele kansen, waaronder een strafschop. Deze werd niet best genomen en de uitblinkende keeper Feskens bleek een onneembare vesting. In de 34e minuut tekende Nicky met een ouderwetse punter voor de ruststand van 2-3. Na rust maakte Nicky het vierde en vijfde NEO’25 doelpunt na goed voorbereidend werk van Sam. Hierna verprutste NEO diverse mogelijkheden door teveel voor eigen kansen te gaan en liet alsnog de 3-5 door UVV’40 aantekenen. Ondanks de winst stonden de meeste gezichten op onweer voor het getoonde spel. Voor de gehele groep wacht een mooie uitdaging om het voetbal uit de voorbereiding aanstaande zaterdag op het eigen sportpark voor te schotelen aan het thuispubliek. Tegenstander is dan Olympia’60 uit Dongen. Deze wedstijd begint om 15.00 uur, onder leiding van scheidsrechter van Boxtel.