DVVC 1
NEO'25 1
23-03-2024
0 - 7

In Dongen stond de wedstrijd DVVC-NEO’25 op de kalender. Vooraf was de puzzel gelegd met vervangers voor de geblesseerden en werkgerelateerde absenties. Met een ijzig koude wind in de rug over de lengte van het veld begon NEO’25 aan de wedstrijd. Nadat er eerst nog een doelpunt werd afgevlagd, kon de wedstrijd eindelijk loskomen. Binnen 25 minuten had Sam een hattrick op het scorebord staan. Met goed combinatievoetbal werden de kansen aaneengeregen. In kansrijke posities stond het vizier niet op scherp en had Nicky pech met een vrije trap die op de lat uiteenspatte. Na een fikse hagelbui werd er tot de rust niet meer gescoord.

Nadat de uitstekend leidende, pas, 18-jarige scheidsrechter de Gouw het tweede bedrijf in gang had gezet, kwam NEO’25 niet meer in gevaar. Nicky zette met een ferme knal de 0-4 op het bord en was tevens de maker van de 0-5 met een bekeken schuiver. De mooiste kwam op naam van Sam welke aan het eind stond van een snelle aanval met Lars als aangever. Het slotakkoord was voor Carsten die met zijn tweede balcontact via een kopbal een corner promoveerde tot de 0-7. Met deze overwinning deed NEO’25 wat er vooraf van hen verwacht werd.

Met een vrij paasweekend voor de boeg speelt NEO’25 op 6 april haar volgende wedstrijd. Dan staat de wedstrijd NEO’25- TSC op de rol aanvang 15.00 uur, sportpark de Gaard. Technische staf en spelers rekenen op jullie support.