Irene'58 1
NEO'25 1
28-10-2023
0 - 1

Afgelopen zaterdag 28 oktober speelde NEO’25 zijn vijfde wedstrijd uit tegen Irene’58 in Den Hout.

NEO’25 maakte het zichzelf onnodig lastig door in de eerste helft de kansen niet te benutten. Zo was Laurens Bogers twee keer dichtbij maar zag zijn kopballen net overgaan. Ook de spitsen van NEO’25 hadden het vizier niet scherp. Omdat Irene’58 de nodige tijd nam bij alle spelhervattingen, kwam er nooit tempo in de wedstrijd. Hiermee werd een 0-0 ruststand bereikt.

Na de rust kwam Peter van Beek voor Robin Rosenbrand in het veld, welke zich na een charge moest laten vervangen. Met nog enkele wisselingen in de tweede helft probeerde NEO’25 de bakens te verzetten. Zoals de laatste weken, laten de invallers zien dat je met de nodige werklust ook een resultaat kan behalen. De gehele tweede helft lukte het NEO’25 niet om te scoren en leek duur puntverlies in de maak. Echter in blessuretijd was het Peter van Beek die een voorzet op juiste waarde schatte en met een simpele voetbeweging het net liet bollen voor de bevrijdende 0-1. Hierna mocht doelman Kevin Akkermans nog eenmaal zijn kunsten tonen om de driepunter over de streep te trekken.

NEO’25 kon opgelucht ademhalen met deze moeizame overwinning en gaat volgende week de strijd aan met DVVC uit Dongen. Aanvang 15.00 uur op Sportpark de Gaard, onder leiding van arbiter van Gaal.