NEO'25 hervat competitie met 6-2 overwinning

NEO'25 1
UVV'40 1
03-02-2024
6 - 2

Afgelopen zaterdag hervatte NEO'25 de competitie tegen UVV'40 met een 6-2 overwinning.

Na een aantal oefenwedstrijden met wisselende resultaten nu weer een echte wedstrijd.

Pupil van de week was Rens Klerkx.

Een slordige eerste helft zorgde dat NEO'25 maar met 2-0 ging rusten door doelpunten van Mitch en Nicky.

Door enkele positionele wisselingen een beter draaiend NEO in de tweede helft dat door goed combinatiespel uitliep naar een 6-0 voorsprong.

Eerst was het Noah die de doelman zag grabbelen bij zijn poging de bal te stoppen en bij zijn tweede doelpunt van de middag was hij het eindstation van een wonderschone aanval.

Hierna was het Sam die met een geplaatst schot en een fraaie kopbal doeltreffend afrondde.

Bij deze stand verslapte de concentratie bij NEO'25 en werden nog 2 tegentreffers geïncasseerd. Na negentig minuten floot arbiter Arendonk voor het eindsignaal.

NEO'25 kon drie punten bijschrijven en is de aankomende 14 dagen vrij; het speelt op 24 februari uit tegen Olympia'60 in Dongen op Sportpark Crispijn, aanvang 15.15 uur.