Neo’25 kent geen problemen in tweede bekerwedstrijd

DVVC 1
09-09-2023
8 - 1

Neo’25 had weinig moeite om vierdeklasse poulegenoot DVVC uit Dongen te verslaan.

Op sportpark de Gaard was de wedstrijd voor rust al gelopen met een ruststand van 5-1. Na een aarzelend begin waarbij doelman Kevin Akkermans een aantal keren moest ingrijpen, kwam NEO’25 op stoom. Met mooie aanvallen, die werden gepromoveerd tot doelpunten liep NEO’25 in korte tijd weg van DVVC. Kort voor rust liet een NEO-verdediger zich aftroeven in de lucht en was de enige tegentreffer een feit voor de gasten uit Dongen.

In de tweede helft vonden beide ploegen het wel best in de verzengende hitte, totdat er enige wisselingen plaatsvonden bij NEO’25. Het tempo ging omhoog en NEO’25 legde er nog drie in het net. Op het nieuwe scorebord stond 8-1 als eindstand.

Dubbele cijfers zaten er niet in, omdat NEO’25 te slordig met de kansen omging. Volgende week staat de laatste bekerwedstrijd op het programma in Tilburg, tegen FC Tilburg op Sportpark Spoordijk. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Foto van Anna van Leuveren-Pattipeilohy.