NEO'25 1
Dongen 1
16-12-2023
2 - 3

Zaterdag speelde NEO’25 tegen het zaterdagteam van vv Dongen uitkomende in de 3e klasse de laatste wedstrijd van het kalenderjaar. De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekend leidende arbiter Fitters, welke de kaarten op zak kon houden in deze sportieve pot voetbal.

In het begin was er een licht veldoverwicht van NEO’25, maar de eerste beste doelpoging van Dongen na 20 minuten veranderde het scorebord in 0-1. Een prachtig afstandsschot vloog buiten bereik van doelman Akkermans zo de kruising in. NEO’25 moest in de achtervolging en schakelde nog een tandje bij. De 1-1 was een mooie aanval vanuit achter opgebouwd, met een dubbele een-twee zette Nicky met een strak schot de gelijkmaker op het bord. Vervolgens was NEO’25 de bovenliggende partij in de eerste helft. Noah promoveerde een mooie steekpass vanuit het middenveld met een mooie stift tot 2-1. NEO’25 vergat daarna in korte tijd de wedstrijd definitief te beslissen en zo was de ruststand 2-1.

Na de rust werden er enkele wissels doorgevoerd en kwam iedereen aan zijn speeltijd. In de 2e helft was Dongen de bovenliggende partij en scoorde nog tweemaal. NEO’25 kreeg in de 2e helft zelf ook drie opgelegde kansen maar faalde in de afwerking. Door deze verliespartij is NEO’25 uitgeschakeld in de beker en kan zich volledig gaan richten op de competitie.

Na de lange winterstop speelt NEO’25 thuis tegen UVV op sportpark De Gaard in het vervolg op de competitie. Ook in de 2e seizoenshelft rekent NEO’25 op de steun van onze supporters en wenst iedereen alvast fijne feestdagen!