NEO’25 wint eenvoudig met 4-0 van Irene’58

16-03-2024
4 - 0

Zaterdag 16 maart speelde NEO’25 zijn thuiswedstrijd op de Gaard tegen Irene’58 uit Den Hout.

Pupil van de week was Guus Jacobs.

In een goede eerste helft werden de kansen aaneen geregen en resulteerde dit in doelpunten van Noah en Sam. Een grote uitslag leek in de maak. Er werd goed gevoetbald en de bal ging van voet tot voet, hierop had de tegenstander geen passend antwoord. Echter goed keeperswerk, pech en onzorgvuldigheid in de afwerking liet het telraam stokken op een 3-0 ruststand.

Na rust werd het onzorgvuldig en haperde het veldspel. Na een viervoudige wissel kwam er nieuwe energie in de ploeg. Deze invallers lieten zien dat alle basisspelers scherp moeten blijven de aankomende wedstrijden want zij loeren op hun kans. In de slotfase bekroonde Robin een prima wedstrijd door de 4-0 op het scorebord te zetten. Volgende week speelt NEO’25 een uitwedstrijd bij DVVC in Dongen, Sportpark Dongekant. Aanvang 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter de Gouw. Spelers en technische staf rekenen op jullie support!