NEO'25-Sparta'30

www.neo25.nl
NEO'25 1
Sparta'30 1
14-05-2022
1 - 2

 

NEO'25 verliest voor de tweede keer in één week.
 

Met het einde van de competitie in zicht verloor NEO'25 opnieuw, nu van Sparta'30. De uitwedstrijd ging destijds verloren door een zeer dubieuze penalty in de slotfase waardoor Sparta'30 meer kreeg dan het verdiende. Ook nu pakten ze weer drie punten tegen NEO'25 en weer werden ze rijkelijker beloond dan de mannen uit Sprang. Een gelijkspel zou de verhouding op het veld beter weer gegeven hebben, misschien had NEO'25 zelfs wel recht op een kleine overwinning.

In de beginfase was NEO'25 de meest aanvallende ploeg en al vroeg in de wedstrijd kreeg Nicky van Wanrooy de mogelijkheid NEO'25 aan een voorsprong te helpen, zijn schot ging net naast terwijl Jordy Rosenbrand even later een kopbal uit de kruising geplukt zag worden door Twan Pelle. Deze Sparta'30 keeper bleek deze middag het grote struikelblok voor NEO'25, want met een aantal knappe reddingen wist hij steeds een achterstand v oor Sparta'30 te voorkomen. Na ongeveer een half uur spelen kwam Sparta'30 op voorsprong toen Lennard van Andel op een lepe manier, na niet goed uitverdedigen van NEO'25, de bal langs Kevin Akkermans wist te prikken. Deze tegengoal dwong NEO'25 in de achtervolging. Dit leverde een vrije trap op voor NEO'25. Noah van Caem zag zijn poging stranden op Twan Pelle die de vrije trap uit de rechterkruising wist te tikken. Ook Jordy Rosenbrand was steeds gevaarlijk, wurmde zich tussen drie verdedigers door maar zag zijn schot verwerkt worden tot corner. Ook een schot van Nicky van Wanrooy ging net naast. NEO'25 speelde dus wel een aantal kansen bijeen maar kwam niet tot scoren. Op slag van rust ontsnapte NEO'25 aan een grotere achterstand toen een schot buiten bereik van Kevin Akkermans via de binnenkant van de paal weer het veld in sprong. De rust kwam dus met een 0-1 stand en het verleden heeft geleerd dat dat geen onoverkomelijke achterstand is.

Al vroeg In de tweede helft kwam Sparta'30 op 0-2 door Dinand Naaijen die de bal heel gelukkig op zijn hoofd kreeg en zijn "kopbal" achter Kevin Akkermans in het doel zag verdwijnen. Een voorsprong die gezien het spelbeeld en de gemiste kansen aan NEO'25 kant op dat moment zeker niet verdiend was. Voor NEO'25 bleef er niets anders over dan de aanval zoeken en dat leverde ook succes op. Jordy Rosenbrand werd van achteruit weer de ruimte ingestuurd en wist met een hele mooie lob de 1-2 te scoren. Hiermee bracht hij het geloof in een goed einde weer terug in de ploeg en NEO'25 zocht nog nadrukkelijker de aanval. Dat leverde nog en aantal kansen en afstandsschoten op waarvan er enkelen naast gingen, alles wat tussen de palen kwam werd een prooi voor Twan Pelle die alles pakte. Pechvogel van de middag werd Jordy Rosenbrand die in de extra tijd zijn laatste doelpoging op de lat zag eindigen, daarmee kwam de 2-2, die zeker verdiend zou zijn geweest niet op het scorebord en kreeg Sparta'30 meer dan het eigenlijk verdiende.

Voor NEO'25 speelden: Kevin Akkermans, Joey van Wanrooy, Niels Hamers, Rudy van Dongen (Matthijs van der Lee), Robin Rosenbrand, Noah van Caem, Jesse Trapman, Mitch Soffner (Lars de Bruijn), Jon van de Kamp (Patrick Leijtens), Nicky van Wanrooy en Jordy Rosenbrand.

Foto van Mari van Ee.

 

Verslagen

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven