RWB Kanjers
N.E.O.'25 Kanjers
22-11-2014
4-1

De Kanjers van NEO'25 zijn al enkele maanden fanatiek aan het trainen. Omdat we het seizoen startten met ongeveer 4 kinderen waren we nog niet ingeschreven voor de competitie. Inmiddels zijn we met genoeg spelers dus de hoogste tijd voor een heuse oefenwedstrijd. We speelden vandaag bij onze buren van RWB. Zij hebben ook een kanjer-elftal wat nog geen competitie speelt, dus een prima tegenstander voor ons. Het was goed te merken dat enkele spelers het spannend vonden om voor het eerst een wedstrijd te spelen, zij verspeelden voor de wedstrijd al heel wat energie.
De NEO-kanjers schoten goed uit de startblokken en kwamen in de eerste helft op voorsprong door een mooie goal van Sorouch. Hierna werd RWB steeds gevaarlijker maar Freek verdedigde of zijn leven er vanaf hing en hield menig RWB-speler van scoren af. Helaas voor NEO viel vlak voor rust toch de gelijkmaker. Na dat beide ploegen even hadden uitgerust en wat gedronken hadden konden we er weer tegenaan voor de tweede helft. Helaas lukte het ons deze helft niet meer om te scoren, iets wat RWB wel drie keer deed. Zo ging de eerste wedstrijd met 4-1 verloren wat helemaal niet erg is. Iedereen had namelijk heel goed zijn best gedaan.