Scheidsrechter:   Timmermans, B.J.
Afgelopen zaterdag kwamen de buren van RWB F3.
Aangezien RWB met hetzelfde shirt voetbalt, werd dit team met Respect (shirt) ontvangen.
Het respect bleek terecht, met name voor de keeper.
Vooraf was dit door enkele spelers al aangekondigd, zelfs de benoemde zwakke plek bleek niet aanwezig.
Het spel was in het begin in evenwicht met een meer aanvallend NEO.
Maar meer dan eens bleek de keeper een sta in de weg.
Met name de afstandsschoten waren een prooi.
Na ca 10 Minuten kwam Sen in het veld en die tekende gelijk de 1-0 aan uit een corner van Matthijs, een gouden wissel dus !
Na de Ranja kwam RWB opzetten dat in na 5 minuten bij de 1e kans de gelijkmaker opleverde.
Onze F1 leefde daarna weer op en vol goede moed werd de aanval gezocht.
Deze aanvallen leverden enkele kansen, maar met name ook hoekschoppen op.
Hier was duidelijk op geoefend, want met verschillende varianten werden in de 2e helft 3 hoekschoppen verzilverd.
2 doelpunten van Harm met het hoofd en een intikker van Daan, die laat zien als spits op de juiste plaats te staan.
De 3 punten waren weer verdiend en geven vertrouwen voor de wedstrijden in de 2e competitiehelft.