ZIGO F4
N.E.O.'25 F2
11-10-2014
8-2

Zaterdagmorgen 11 oktober verzamelden we om 08:45 voor de wedstrijd Zigo F4 tegen onze F2. Na het gebruikelijke en gezellige kopje koffie vetrokken we richting Tilburg Noord.
Op het kunstgras van Zigo begon de wedstrijd om 09:45. Bij afwezigheid van Jarno begon Ike de eerste helft op het doel.
Joeri en Lars namen de aftrap. Zigo begon de wedstrijd voortvarend en kwam al snel op 1-0. Onze jongens hadden het lastig en we kwamen al snel met 2-0 achter. De tegenstander was vooral fysiek sterker, met name voorin. NEO kwam beter in de wedstrijd en door goed voetbal kwamen er goede kansen op een doelpunt. Na een vrije trap van Joeri volgde er een schot op doel van Lars. Vervolgens nog een schot van Floris-Jan. Maar helaas nog geen doelpunt. Na een goede periode van NEO ging Zigo weer richting het doel van NEO waar Ike een goede redding nodig had om een tegendoelpunt te voorkomen. Het spel was in evenwicht en Lars vond het tijd voor een NEO doelpunt. Na een goede aanval schoot Lars van afstand de bal in het doel, eindelijk 1-2! Floris-Jan stond goed voor het doel, maar hoefde de bal niet meer aan te raken. Ike had kort daarna weer een goede redding om een snelle 1-3 te voorkomen. Even later verdedigde Thijmen goed uit, maar helaas werd het toch al snel 3-1. Daarna nog een goed schot van Thijmen, maar voor de rust werd het toch 4-1.
De tweede helft begon helaas al snel met de 5-1, ondanks goed keepen van de nieuwe keeper Tuomas. NEO pakte de draad weer snel op en er kwamen weer kansen, wat het tweede doelpunt van Lars opleverde. Een mooi schot na een corner. De 6-2 en 7-2 kwamen snel op het “scorebord”. Ondanks de stand bleef NEO goed voetballen en kwam er nog een goede kans voor Floris-Jan na een corner. Na een goede fase van NEO kwam er helaas nog een tegendoelpunt, 8-2!
Ondanks het verlies met 8-2 werd er toch goed gevoetbald. Jammer dat de tegenstander fysiek sterker was en dat het dan lastig voetballen is. Op naar de volgende wedstrijd!