WDS'19 F2
04-10-2014
3-3

Scheidsrechter:   Rombouts, D.
En dan mag je ineens een stukje schrijven als wedstrijdverslag van de F3, het meidenteam van NEO.
Als moeder, die geen verstand heeft van voetbal en al helemaal niet van de regels.
Maar toch ene poging…
Om half 11 stond de wedstrijd tegen WDS’19 F2 uit Breda op het programma. Maar omdat een aantal spelers in de Eftelingfile stonden werd er pas tegen 11en afgetrapt.
De zon scheen heerlijk, het gras was mooi groen, dus gaan jongens en meiden! En dat deden ze dan ook.
Voor deze wedstrijd kregen de meiden hulp van Daan en Harm, die hiervoor zelf al een wedstrijd hadden gespeeld en dan ook als reserve begonnen.
Annaïs keepte de eerste helft en hield een aantal ballen goed tegen. Toch viel de 1-0 voor WDS.
Maar de meiden gaven niet op en onder impuls van Daan en Harm werd de aanval gezocht. Harm scoorde de 1-1 en de 2-1, en uit een corner van Harm werd het door een eigen doelpunt zelfs 3-1. Ook WDS scoorde nog ene keer, waardoor we met 3-2 aan de ranja gingen.
Na de rust heeft Daan in de goal gestaan, die ook heel wat heeft tegen gehouden en als een echte superman boven op de ballen dook.
Uiteindelijk was de eindstand 3-3, wat voor een 2e wedstrijd ooit al een heel mooi resultaat is.
Alle dames hebben keigoed gespeeld en gaan er hopelijk de volgende keer weer zo’n mooie wedstrijd van maken, de sfeer onderling is in ieder geval heel goed!
Ook een compliment aan de papa’s en mama’s die er steeds bij zijn en het team goed aanmoedigen, dat geeft een extra boost voor de meiden om hun best te doen!