Gloria UC JO7-1
NEO'25 JO7-1
15-10-2016
5-7

Vandaag een mooie uitwedstrijd tegen Gloria uit Baarle Nassau. Een 5-tal kanjers met nieuwkomer Gwen Leijtens begonnen aan de wedstrijd. Het spreekwoord een goed begin is het halve werk was vandaag van toepassing bij de kanjers, want na een korte tijd spelen was het 2-0 voor NEO. Het gevoel van we gaan vandaag winnen was goed aanwezig. Helaas dacht de tegenstander hier anders over. Gloria wisselde een aantal spelertjes en kwam zelfs op een 3-2 voorsprong, maar voor onze kanjers was dit het teken om nog harder te werken en nog voordat de ranja kon worden gedronken was het NEO dat nog 2 keer mocht juichen. Na de pauze bleef er goed gevoetbald worden en kon zelfs de voorsprong met 1 doelpunt worden uitgebreid. Helaas was dit nog steeds niet voldoende om de winst binnen te halen, want Gloria bleef ook goed voetballen en kon zelfs 2x scoren waardoor het weer een gelijke stand werd. Een goede aanval van NEO werd nog afgeslagen, maar een tweede goede aanval was wel raak. Wederom een voorsprong en met nog 5 minuten op de klok bleef het spannend. Onze kanjers bleven goed verdedigen met als beloning in de laatste minuut het 7e doelpunt van vandaag. Stan, Niek, Tim, Jayden en Gwen goed gedaan.