JO11-1 (E1) haalt de punten bij SV Capelle

SV Capelle JO11-1
NEO'25 JO11-1
21-09-2016
1-5

Afgelopen woensdagavond speelde JO11-1 (E1) haar eerste competitie wedstrijd bij SV Capelle. Nieuwe spelers binnen het team zijn Rik en Lars die het vertrek van Djente, Senn en Lucas (overgegaan naar JO13-1 / D1) opvangen.

Ondanks 2 grote nederlagen voor de beker, tegen hoger geplaatste teams, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Helaas waren we niet al te scherp aan de wedstrijd begonnen waardoor we al na 2 minuten tegen een 1-0 achterstand aankeken. Door goed samenspel en veel inzet kwamen we al binnen 10 minuten weer op gelijke hoogte. Daan maakte, na een goede assist van Rik de verdiende gelijkmaker. Weer 10 minuten later was het Rik zelf die na een goede actie alleen op de keeper af kon en beheerst de 1-2 voorsprong binnenschoot. Met deze verdiende voorsprong gingen we rusten.

Met goed samenspel ging het team na rust verder met aanvallen. Door puik keepen van Timo en goed verdedigen van Harm, Lucas, Tao en Matthijs konden we door het goede aanvallende spel van Rik, Lars, Thomas, Daan en Giliam zelfs uitlopen naar een 1-5 overwinning. De doelpuntenmakers in de 2e helft waren Lars (2 goals) en Harm.

Na het eindsignaal volgde het traditionele “allemaal op kees”, waarvan insiders weten wat dit betekend.

Al met al een zeer goed resultaat waarvan we hopen dat er nog vele volgen!