Haarsteeg E4
07-11-2015
5-2

Scheidsrechter:   Bruijn, L. de
Voor de jongens van de E1 is het dit seizoen overleven en het hoofd boven het water houden tegenover teams die wat meer 2e jaars spelers binnen de lijn hebben staan. Voor de e1 van NEO'25 zijn we namelijk, op een na, allen eerste jaars. Er zijn al voldoende wedstrijden verloren gegaan, maar de laatste weken gingen we steeds beter mee voetballen en werden er ook steeds meer doelpunten gemaakt. Een ontwikkeling die vandaag maar eens moest worden omgezet in winst. Vandaag konden we de rode lantaarn ( laatste plek op de ranglijst) overdragen aan Haarsteeg. Maar dan moest er wel gewonnen worden....
De jonge jongens gingen voortvarend van start. Een goede individuele actie van Djente werd goed voorgegeven aan Sen en deze wist wel raad met dit buitenkansje. 1-0 vervolgens werd Djente opnieuw weggestuurd en dit keer ronde hij zelf beheerst af, 2-0. Haarsteeg had ook spelers die uit individueel  talent beschikken en een van de spelers scoorde op eigen kracht de aansluitende treffer. Een corner voor NEO werd dit keer niet kort gespeeld maar Sen wist de geheel vrijstaande Mathijs te vinden en deze ronde via de tweede paal beheerst af. Direct daarna een vrije trap voor Haarsteeg welke direct bij de tweede paal werd binnengeschoten. Deze stand (3-2) bleef lang staan. Vlak na rust waren de eerste 10 minuten voor Haarsteeg. Vele schoten en corners vlogen voorbij het doel van NEO. Het was een geluk dat er geen doelpunt(en) viel. NEO brak nog wel een keer gevaarlijk uit maar het mooiste doelpunt ( een mooi afstandsschot van Gilliam) werd terecht afgekeurd voor een eerdere overtreding.
Toch was het Gilliam die de bevrijdende 4-2 wist te scoren door wederom een goede voorzet van Djente. En onze spits Djente maakte de ochtend nog mooier toen hij de 5-2 wist te maken. Een heerlijke overwinning en eindelijk loon naar hard werken. Een dikke pluim van al jullie trainers en coaches die langs de lijn aanwezig waren.