Nieuws

NEO bestaat 95 jaar!

10 mei 2020
www.neo25.nl

 

In deze bijzondere tijd waarin iedereen zich aanpast aan het lockdown-leven, valt er toch iets te vieren bij v.v. NEO’25. De vereniging, opgericht in 1925, viert haar 95 jarig jubileum.

1925-1926 De Oprichting

Televisie? Nog nooit van gehoord! Radio? Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen! Grammofoon, dansen? Uit den boze! Van maandagmorgen tot zaterdagavond hard werken en voor velen schoot er niet veel tijd over voor iets anders. Maar, een klein groepje jongeren streefde wel naar iets anders, zo mogelijk een bepaalde tak van sport. En uit dat streven is een korfbalclub geboren, die de naam "Nederland en Oranje" kreeg.

(bron website neo25.nl)

Voor de goede rekenaars onder ons, wordt er een groot feest voorspeld over 5 jaar. Maar voor nu is een bescheiden feestje op zijn plaats. Een klein comité van betrokken leden (initiatief Carlo Broeks en Tony van Driel) had hier wel een paar ideeën bij en na goedkeuring van het bestuur werden deze ideeën omgezet in concrete acties.

Allereerst werd er in korte tijd een filmpje in elkaar gezet om te zeggen dat we onze leden missen in deze bijzonder tijd. Met dank aan Amy van Wanrooij en Jamie Paijmans.

Wie jarige is trakteert…
Ieder lid werd afgelopen weekend verrast met een ansichtkaart met de duidelijke tekst “We hopen je snel weer te zien”. Daarbij werd er getrakteerd op drie consumptiebonnen voor ieder lid, inmiddels toch alweer 575 in aantal. Een toekomstige gift wanneer het sportpark weer ‘echt’ open gaat en als waardering voor ieder zijn/haar betrokkenheid bij de vereniging.
Met dank aan het snelle handelen van Paulien Olislagers (Design) en Tony van Driel(Tekst) Jurgen van Woensel (consumptiebonnen) Stefan Brok (Drukken)

Digitale pubquiz
Daarbij staat er ook nog een digitale pubquiz op de kalender. Organisator Karel Brouwers van Easy Fun events in samenwerking met onze eigen evenementencommissie (Amy) hebben deze in korte tijd in elkaar gezet. En nu kan elk lid met zijn/haar gezin of team zich digitaal opgeven voor een quiz. De quiz staat gepland voor zaterdag 16 mei a.s. Opgeven kan, vanaf a.s. dinsdag, via de NEO-site: https://www.neo25.nl/activiteiten

Afgelopen periode ziet u vele communicatievormen via de verschillende kanalen van NEO’25. Via nieuwsbrief, facebook, instagram en website. Wist je dat dit bijna allemaal geregeld wordt door Susan van Zelst, een betrokken moeder en voetbalster (35+) en bestuurslid Wilco Broeks.  Je kunt hen helpen door je foto, idee of tekst te sturen naar communicatie@neo25.nl.

Tot slot is de jeugd gelukkig alweer in beweging gekomen op ons sportpark.
Iedereen tot 18 jaar kan weer een keer per week trainen. Dit is mede tot stand gekomen door een samenwerking met afdeling voetbalzaken, bestuurslid Niels van Tiggelen en het onderhoudsteam. Zo zie je dat we samen veel voor elkaar kunnen krijgen. En die handjes zijn nodig om ons geliefde sport te beoefenen en te aanschouwen.

Mocht je nog vriendjes, vriendinnetjes of klasgenoten hebben die nog niet lid zijn van deze mooie vereniging, neem ze dan een keer vrijblijvend mee. En wie weet, vieren zij over vijf jaar het 100-jarige jubileum met ons mee. 
www.neo25.nl

In memoriam Rien Bax

26 mei 2020
Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat Rien Bax overleden is.   Rien Bax kwam in 1945 als tiener bij onze club, een van… Meer >
 
www.neo25.nl
Zoals bekend is de staf van het eerste selectie-elftal voor volgend seizoen reeds benoemd. En daaropvolgend is nu ook het tweede… Meer >
 
www.neo25.nl
N.E.O.’25 bestaat dit jaar 95 jaar. Dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan, Corona of niet. Daarom hadden een paar… Meer >
 
www.neo25.nl
Gisteren verscheen een mooi artikel over Jordy Rosenbrand in het Brabants Dagblad. Lees het hier: Artikel Brabants Dagblad Meer >
 
 
 
Terug naar boven