Nieuws

NEO’25 sluit oefen- en poule-fase bekertoernooi succesvol af

18 september 2019
www.neo25.nl

Met 3x een winnende uitslag 2-1 tegen gerenommeerde tegenstanders als Baardwijk, Olympia en RWB is de maximale score behaald. En dus een ronde verder in het bekertoernooi. Chapeau!

Maar als je vanuit het oogpunt van trainer Stefan Brok kijkt zie je ook een succesvolle  oefencampagne. “Zo heb ik vele jongens aan het werk kunnen zien”.  Met de nieuwe jongens als Jon, Django en Niels hebben we kennis kunnen maken. Maar heb ik ook de tijd genomen om jonge jongens uit het tweede op ons niveau te zien spelen. Zo hebben Noah, Roy en Scot een goede indruk achtergelaten. Zo wordt de groep weer wat breder om mee te werken en daar worden we met elkaar beter van. Samen met het nieuwe begeleidingsteam Patrick Leijtens en Dick Timmermans willen we er een hechte groep van gaan maken. Daarbij goed verzorgd voetbal spelen is wat we graag zien. Bij vlagen hebben we dit kunnen laten zien. Maar er zijn ook nog genoeg verbeterpunten. Er staat wederom een jong team die stabieler moeten worden. De oefencampagne is daarom goed en leerzaam geweest met als bonus een bekerronde verder.

A.s zaterdag staat de eerste competitieronde uit bij BLC op het programma. De NEO-mannen hebben er zin in!


 

CLUBSCHEIDSRECHTERS

02 september 2019
Er zijn onvoldoende scheidsrechters beschikbaar. Wie pakt de fluit op? Wij zij opnieuw op zoek naar scheidsrechters voor alle teams.… Meer >
 
www.neo25.nl

Spaaractie

27 augustus 2019
Sinds afgelopen maandag kun je bij Plus Stefan van Engelen sparen voor een voetbal met het logo van NEO'25.
 
www.neo25.nl
De oudste zaterdag voetbalvereniging NEO’25 krijgt na jaren nieuwe hoofdsponsoring. Sponsoring met een speciaal tintje! Voor… Meer >
 
www.neo25.nl

Trainingstijden

21 augustus 2019
Hier is het overzicht van de trainingstijden van komend seizoen. De trainingen van de jeugdelftallen starten na komend weekend weer.
 
 
 
11-08-2019 Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
 
Terug naar boven