Nieuws

Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand samen bij NEO’25.

27 januari 2019
www.neo25.nl

Na jaren van groei binnen de jeugdafdeling van de mooie club NEO’25, ligt de uitdaging nu in doorgroeien en ontwikkelen. Niet alleen in spelers beter maken maar ook in de begeleiding van onze trainers en teamleiders.

Bij NEO’25 hebben we graag de basis goed op orde. En ondanks de enorme groei van jongens en meisjes, is het gelukt om voor ieder team een leider, trainer (vaak 2x trainen) en goede kleding beschikbaar te stellen. Korte communicatielijnen met voetbalzaken, gebruikmaken van jeugd coördinatoren is daar het laatste jaar aan toegevoegd. En nu is het zaak om door te pakken om de begeleiding van trainers en leiders. Ook kijken we kritisch naar de ontwikkeling van spelers. Individueel kijken we of doorstroming naar een ouder team of naar een hoger team nodig is, om de juiste omgeving te bieden voor het kind. Dit laatste is nieuw voor NEO’25. Waar in het verleden vaak 1 jeugdteam beschikbaar was, per leeftijdscategorie, zijn er in de onderbouw meerdere teams te formeren. Hiermee kunnen we ook op verschillende niveaus acteren. Van recreatief (5e klasse), naar prestatiegericht (1e klasse) of een niveau daartussen. Maar liefst 3 jeugdteams gaan haar kunsten het komend half jaar vertonen op een 1e klasse niveau. Erg leerzaam en mooi om te zien voor een club als NEO’25.

Daarbij betrekken we de jeugdleden vaak bij evenementen binnen de vereniging. Een line-up bij het eerste elftal, pupil van de week of jeugdtoernooien zijn al jaren een traditie binnen de club. De selectiespelers zijn dan jeugdscheidsrechter en zo komt de hele NEO-familie met elkaar in aanraking. Dit maakt de verbinding met elkaar sterk. Een fijne club mensen om je thuis bij te voelen.

Mocht je als jonge speler willen aanhaken bij deze gezellige vereniging. Dit kan al vanaf de kanjers (5 jaar). Zij trainen onder bezielende leiding van Marc van Oosterhout en Niels van Tiggelen (beiden oud 1e elftalspelers) op woensdagen van 18:00 tot 19:00 uur. Kom gerust eens kijken of oefenen.

Zo groeien we samen met elkaar weer een stapje verder. 
www.neo25.nl

Trainingstijden

21 augustus 2019
Hier is het overzicht van de trainingstijden van komend seizoen. De trainingen van de jeugdelftallen starten na komend weekend weer.
 
www.neo25.nl

Rabobank Club Kas Campagne

20 augustus 2019
Vorig jaar hebben we deelgenomen aan de Rabobank Club Kas Campagne. Dat is een actie van Rabobank De Langstraat die geldt voor… Meer >
 
www.neo25.nl
Zaterdag 24 augustus is het mogelijk om de eerste training of teambijeenkomst te houden op het sportpark. Een indeling vind je in de… Meer >
 
De afgelopen weken is men bij NEO’25 druk bezig geweest met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. De velden worden speelklaar… Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
 
 
11-07-2019 Meer >
 
Terug naar boven