Nieuws

NEO’25 speelt goede wedstrijden tijdens de bekerronden.

www.neo25.nl
De eerste drie zaterdagen van September stonden in het teken van drie bekerwedstrijden. Interessante tegenstanders waren er speciaal voor NEO’25 geselecteerd. Allereerst stond een uitwedstrijd tegen zondagvereniging Vlijmense Boys op het programma. Een mooie open wedstrijd waar veel doelpunten werden geproduceerd. De NEO-mannen namen hierin brutaal een voorsprong en bleef dit tot het einde van de wedstrijd volhouden. Een verrassende uitslag waar de tegenstander een beter veldspel had, maar NEO dodelijk effectief opereerde. Eindstand 3-5

De tweede wedstrijd stond gepland thuis tegen HHC. Achteraf de minst sterke ploeg. NEO’25 won deze wedstrijd, maar achteraf gezien met te weinig doelpunten verschil (2-0). Een minder goede wedstrijd waar de mannen van Antoin van Pelt wel de wedstrijd winnend wist af te sluiten. Goed voor het moraal in de bekercompetitie. De tussentijdse balans sloeg dan wel in het voordeel van NEO, maar de laatste wedstrijd zou beslissend zijn voor de tricolores. Thuis tegen het altijd sterkte Waspik moest minimaal een gelijkspel opleveren op groepswinnaar te worden. Antoin van Pelt had de jongens in ieder geval met aanvallende intenties het veld ingestuurd. Dit zorgde voor een open wedstrijd. Waar Waspik in het begin de wedstrijd leek te controleren, was het NEO dat de eerste grote kans kreeg. NEO’25 kwam op 1-0 voorsprong maar de ruststand was verrassend 1-2. In de tweede helft werd de gelijkmaker gescoord wat NEO lang een mooie uitgangspositie gaf. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Waspik 2-3 en zelfs counterde het naar 2-4. Een mooie wedstrijd met de neutrale toeschouwer als winnaar. 

Het aantal doelpunten is toch wel de rode draad van dit verhaal. Er eindigde drie teams in deze poule van vier, met 6 punten. Vlijmense Boys gaan op doelsaldo door naar de volgende bekerronde. Wat overblijft voor NEO’25 zijn de volgende leermomenten. Elke wedstrijd is er meer dan eens gescoord. Vaak genoeg was het team sterk en overtuigend. Twee tot drie nieuwe spelers passen naadloos in het team. De breedte van het eerste elftal is sterker geworden, daarnaast zijn de vele jonge spelers weer een jaartje ouder en wijzer. “Wanneer je twee van de drie wedstrijden blijft winnen, gaan we mooi seizoen tegemoet en we mogen ook wel wat meer verwachten dan afgelopen seizoen”,  sluit Antoin van Pelt af.

 



De eerste Dorpen Derby NEO’25- sv Capelle

A.s. zaterdag 23 september staat direct de eerste DorpenDerby op het programma. Sprang tegen Capelle, ‘de streepjes tegen de blauwe’. Sv Capelle sterk veranderd met een nieuwe trainer en vele nieuwe spelers uit hogere competities. We zijn benieuwd of dit hernieuwde team een geoliede machine gaat worden. NEO’25 met vertrouwde gezichten aangevuld met nieuwe jonge aanwinsten. Zo zijn Mark van Caem en Nino van Leuveren na een jaartje weer terug op het bekende nest en past Stef Bergmans (afkomstig van A-jeugd Desk) naadloos binnen de NEO selectie. Bent u ook benieuwd hoe beide verenigingen de competitie zullen gaan starten? Kom dan naar de Gaard. Om 14:30 uur start de wedstrijd. Een leuk detail, NEO 4 en sv Capelle 4 spelen de voorwedstrijd om 13:15 uur. Ongeachte de uitslagen, beloofd het weer een gezellige middag te worden bij NEO’25.

 


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven