Nieuws

Samenwerking NEO'25 en Voetbal Academie Brabant

www.neo25.nl

v.v. N.E.O.’25 gaat samenwerken met voetbalschool.

Voetbalvereniging NEO’25 geniet van een groeispurt. Met name in de jeugdafdeling is er een enorme aanwas  van jongens en meisjes. Alle leeftijdscategorieën zijn voor zowel jongens als meisjes vertegenwoordigd. Bij de jongste jeugd (onder  11,9 en 7) zelfs met 2, 3 en soms meerdere teams. Dat vraagt allereerst om een goede begeleiding van trainers en leiders. Dit regelt de vereniging al een paar jaar met o.a. betrokken ouders.


Afdeling voetbalzaken wil de komende jaren ook kwaliteit gaan toevoegen aan deze begeleiders en trainers. Rene de Bie geeft de plannen als volgt weer; Allereerst willen we voetbalknow-how gaan toevoegen aan de ouders die dat nog niet eigen zijn, maar wel graag betrokken willen zijn bij haar kinderen. Daarnaast willen we de trainers met vooral eigen voetbalervaring extra bagage geven in de vorm van extra oefeningen en mogelijk theoretisch kader meegeven.

Daar gaat de samenwerking met Voetbal Academie Brabant een extra impuls aangeven. De academie is actief op het gebied van:
 

Techniek training
Trainers opleiding
Keeperstraining
Coach en Begeleiding
Voetbalclinics
 

Eigenaar Mark van der Sande  nam contact met ons op met het verzoek om van ons complex gebruik te mogen maken, voor de voetbalcursussen die hij in de regio Brabant geeft. Wij als NEO zijnde, hadden juiste goede herinneringen aan Mark door de techniektraining die hij zo’n drie jaar geleden bij onze vereniging gegeven heeft. En zo werd de samenwerking snel een feit met twee mooie evenementen in het vooruitzicht.

Zo vindt er op woensdag 18 oktober een Brabantse voetbaldag plaats op het complex van NEO’25. Iedereen (dus ook niet leden of van een andere vereniging) mag zich hiervoor inschrijven via www.brabantsevoetbaldagen.nl . Er is een speciaal actie-tarief voor NEO-leden dus reserveer alvast deze vrije woensdag in de herfstvakantie.
 

Daarnaast zal er in het najaar een voetbalcursus worden gegeven gedurende 10 zondagen op ons complex op de Gaard. Meer informatie of inschrijven kan via www.voetbalacademiebrabant.nl 

Belangrijk is dat door deze samenwerking voor onze trainers en begeleiders een paar bijeenkomsten worden georganiseerd waarmee we de kwaliteit van onze voetbalvereniging een impuls gaan geven. Daarbij zullen ook de hoofdtrainer Antoin van Pelt, De nieuwe A jeugd trainer Wesley Ijpelaar en een ervaren externe trainer betrokken zijn.  Het is van belang dat we juist nu onze jeugdspelers de juiste aandacht geven. Dat kan door kwalitatieve goede trainingen. Zodat elke speler/speelster op haar eigen niveau zich kan ontwikkelen, aldus Rene de Bie.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven