Nieuws

Selectie-elftal NEO 2 krijgt een nieuw duo!

www.neo25.nl

Na de bekendmaking dat huidige NEO 2 trainer Wesley terugkeert naar zijn jeugdliefde Uno Animo, heeft afdeling voetbalzaken een nieuw duo bereid gevonden om ons tweede selectie-team te gaan begeleiden voor het seizoen 2019-2020. Twee echte NEO-mannen gaan de jongens verder helpen in de ontwikkeling. Bert Span en Peter van Caem zijn bereid gevonden om zich voor NEO’25 te gaan inzetten. Zowel Bert als Peter hebben een lang verleden met onze gezellige vereniging. Bert heeft in zijn jeugdjaren in verschillende selectieteams van RKC het voetbal geleerd. Later is hij met zijn vrienden in NEO 1 gaan voetballen. Peter heeft zijn jeugdjaren bij NEO gespeeld, later op een hoger niveau bij v.v. DESK heeft gevoetbald om daarna weer terug te keren naar zijn vereniging NEO. Beiden hebben ervaring op verschillende niveau en dus een goed koppel om spelers te gaan begeleiden. De afgelopen jaren heeft Bert meerdere teams bij NEO getraind, te weten A-jeugd, NEO 2 en JO 10 waar zijn zoon Daan voetbalt. Voor Peter is het begeleiding vak nieuw. Maar hij ziet zijn rol ook meer als ondersteunend en mogelijk meer gericht op het individu. Maar ze hebben wel degelijk iets gemeen. Zowel Bert als Peter houden van goed voetbal. Nu we er vanaf de zijlijn naar moeten kijken, willen we ook kunnen genieten van het spel. Daarom staat naast persoonlijke voetbalondersteuning ook teamontwikkeling centraal.

Bert ziet NEO’25 als een echte familie en vrienden vereniging. Zoals ik destijds ervoor koos om samen met mijn vrienden te gaan voetballen, zo wil ik ook van NEO 2 een hecht team maken. Natuurlijk zullen we spelers klaar moeten stomen voor NEO 1. En ja er zal vast ook een speler een keer teleurgesteld terugkomen. Maar dan is het juist belangrijk dat er jongens zijn die ze willen opvangen.
We gaan er hoe dan ook veel plezier en energie insteken. En als de geselecteerde jongens het ook zien zitten en voldoende motivatie hebben om lekker gaan voetballen, dan komen de prestaties vanzelf.



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven