Nieuws

Het Oktoberfest bij N.E.O’25, een gezellig ‘ons kent ons feestje’

www.neo25.nl

 

Goede sfeer, bier en heel veel braadworsten. Dat omschrijft het zeer geslaagde Oktoberfest bij NEO’25. En naast de gezelligheid is er ook een harde strijd gestreden dit keer…

Het Oktoberfest zou dit jaar op 13 oktober worden gevierd. Echter werd op deze datum de derby tussen NEO’25– SSC’55 gespeeld en werd besloten om dit evenement naar 27 oktober te verplaatsen. Helaas had dit wel enige invloed op de kaartverkoop. Veel leden van NEO’25 hadden op deze datum namelijk al andere plannen. Toch hebben we bewezen, dat het niet ontzettend druk hoeft te zijn, om een feest te laten slagen. Zoals Veerle Kraal het Oktoberfest mooi omschrijft: “Een gezellig ons kent ons feestje.”

Het Oktoberfest begon, net zoals ieder jaar, zittend aan de lange houten tafels. De pullen bier werden aan de lopende band verkocht en uit de keuken kwam al snel een geur van braadworsten. Dit jaar werd er namelijk een braadworstenwedstrijd gehouden. De wedstrijd werd in teams van twee gespeeld. De duo’s die met elkaar de strijd aan gingen zijn: Christiaan en Bas, Sam en Bart, Dennis en Luc en Rick en Patrick. Zodra de DJ de muziek liet klinken, hadden de mannen een paar minuten de tijd, om zoveel mogelijk broodjes braadworst naar binnen te werken. Dennis Westerveld kon zich, zoals we hem kennen, niet helemaal aan de regels houden en werd gediskwalificeerd. Er lagen meer broodjes onder de tafel dan dat hij er daadwerkelijk op had gegeten... De strijd om de eer én twee liter bier werd vervolgens uitgevochten in een zinderende finale tussen Bart en Luc. Bart Timmermans kreeg in totaal negen braadworsten achter zijn kiezen en ging er met de winst vandoor. Knap staaltje werk, Bart!

Na de wedstrijd zat de sfeer er dik in en namen de vrouwen het voortouw op de dansvloer. De tafels en banken werden aan de kant geschoven en de vloer was binnen ‘no-time’ gevuld. Oók met mannen. Volgens Kaylee van Caem was het een “knus en gezellig” feest. En dat was het tot aan het einde van de avond! Tot volgend jaar.



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven