Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
01-11-2014 10:45 N.E.O.'25 C1 CHC C1 Meijer, C. 3-3

Verslag Neo'25 C1 - CHC C1 dd. 01-11-2014

Vandaag de thuiswedstrijd tegen CHC op het programma. Vereniging uit Den Bosch waar de vader van Sam hoofdtrainer is en Sam dus regelmatig de wedstrijden van het eerste team van CHC bezoekt.
Voorafgaande aan de wedstrijd is een fotosessie, want onze jongens zijn door sponsor Van Caem Transporten bv voorzien van een schitterende mooie trui. Wij als C1 willen Van Caem Transporten en Jurgen in het bijzonder bedanken voor deze speciale gift aan ons team.
Het weer is grandioos, de grasmat ligt er kleurrijk bij, dus niets staat in de weg voor een mooie spectaculaire wedstrijd. En voor het eerst sinds weken zijn we weer compleet, al zijn niet alle spelers 100% fit. Maar ze willen geen verstek laten gaan in deze fase, waarin de punten keihard nodig zijn.
Met de wetenschap, dat CHC al 24 doelpunten in vijf wedstrijden scoorden, wisten we dat het een lastige klus zou worden.
Het beginsignaal klonk iets later dan gepland, omdat CHC in de 'Eftelingfile' had gestaan. Ook vandaag weer veel druk van de tegenstander, waardoor wij nauwelijks aan voetbal toe kwamen. Zo nu en dan een uitval, maar zonder gevolgen. Door het snelle combinatiespel van CHC waren wij zoekende, met name op het middenveld, wie nu welke tegenstander moest verdedigen. Dit leidde na een minuut of tien op een doelpunt van CHC 0-1. Daardoor kreeg CHC nog meer vleugels en kwamen zij opnieuw tot scoren door foute passes van onze verdediging 0-2. Andre wilde en liet verder niks meer door. Dit was tevens de ruststand.
In de rust gaf de coach aan om er een schepje bovenop te doen en beter te gaan verdedigen door korter op de man te zitten. Noah en Jarno gaven aan niet verder te kunnen, dus moest het elftal omgezet worden. Tijmen naar de midmid positie, Thijs op plaats van Jarno rechtshalf en Rowdy op plaats van Tijmen achterin. Sam verdedigde de tweede helft ons doel. Door deze omzetting leken we meer grip op de tegenstander te krijgen, met Tijmen voorop in de strijd volgde de rest vanzelf, Cas verzette bergen werk, Thijs liet zijn tegenstander geen moment weglopen, de achterhoede had de controle over het spel. Nu was het aan onze voorhoede met Tom, Dylan en Lars om de aansluitingstreffer te maken. En die kwam er, via een goede combinatie kwam Dylan voor de keeper en hij schoot de bal hard in het doel 1-2. Dit gaf ons vertrouwen om door te gaan. Helaas viel niet lang daarna de 1-3 door inschattingsfoutje van Sam, die verder een puike tweede helft keepte. Nog maar weer een schepje er bovenop en mede doodat de tegenstander dacht de winst al op zak te hebben, kregen we weer grip op de wedstrijd. Jeroen gaf aan dat hij, na een goede wedstrijd weer last kreeg van zijn blessure, voor hem kwamde uitstekend ingevallen Jeremy in de plaats, daardoor verhuisde Steven naar de rechtsbackpositie. Zijn tweede helft ging stukken beter dan de eerste. Door alles uit het spel te halen kwamen we opnieuw via Dylan op 2-3 en voelden we daar er nog meer in het vat zat. Jarno trok ze schoenen nog even aan in de dug-out en kwam Tom vervangen, die alles had gegeven. En via Jarno, Cas, Tijmen en hele mooie actie van Lars werd opnieuw Dylan in stelling gebracht, die de bal achter zijn standbeen haalde en met links prachtig inschoot 3-3. Nu was het zorg voor Ivan, Rowdy niks meer weg te geven en dat lukte uitstekend door keihard te knokken. En daar klonk het eindsignaal van een goedleidende scheidsrechter Meijer. Dit gelijke spel voelde als een overwinning en de coach was trots op zijn jongens. Het publiek, met vooral de ouders hebben genoten van deze pot en ook zij waren superblij met het resultaat van hun jongens. En de coach complimenteerde de jongens met hun inzet en gaf aan dat er meer in dit team zit dan ze zelf voor ogen hebben
Volgende week naar Almkerk en dat belooft opnieuw een moeilijke wedstrijd te worden, maar met deze wedstrijd op zak moet dat vertrouwen geven voor de toekomst!
Door: Marco van de Ven , 02-11-2014 00:00