Nieuws

Van de bestuurstafel

www.neo25.nl
Ook het NEO-bestuur heeft het seizoen 2016/2017 afgesloten. De laatste bestuursvergadering werd in nostalgische sfeer afgesloten.
'Appie' Crielaard, uitbater van Café De Wittebrug, NEO-man en een van onze sponsoren, was onze gastheer deze avond.
 
 

Het nuttige en aangename werd deze avond verenigd. Onder het genot van een bakje koffie en een drankje en een lekker borrelgarnituurtje, werden de laatste actualiteiten besproken en afgestemd. Ook werd deze laatste bestuursbijeenkomst voor de vakantie gebruikt om alvast voortuit te kijken naar het volgende seizoen en verder.
 
De speerpunten die we voor de winterstop geformuleerd en gecommuniceerd hebben, werden er nog eens bij gepakt.
Nog even de programmapunten op een rijtje:
1. Opstellen van een meerjarig onderhoud- en beheerplan
2. Plan van aanpak opstellen voor de verkenning van ontwikkelscenario's voor de accommodatie/vereniging
3. Sturen op sponsoring in de vorm van diensten en producten
4. Inhoud geven aan vrijwilligersbeleid
5. Inhoud geven aan kernwaarde Financieel gezond


Korte update van de programmapunten:
Het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan (1) is een heel eind gevorderd. De inventarisatie van alle 'elementen' is bijna klaar en kan naar verwachting na de zomervakantie worden omgezet in een onderhoudsplan.
Het sturen op sponsoring in de vorm van diensten (3) is belegd bij de commissie PR en heeft doorlopend aandacht. Onze Penningmeester bewaakt het inhoud geven aan de kernwaarde 'Financieel gezond' (5)
Met name de punten 2 (plan van aanpak ontwikkelscenario's) en 5 (vrijwilligersbeleid) zal vanaf volgend seizoen prioriteit moeten gaan krijgen.
 
Voor de geïnteresseerden, hierbij een link naar het document waar de 5 speerpunten verder zijn toegelicht



 
 
Vervolg
Het opstellen een ontwikkelscenario voor onze vereniging is een complex vraagstuk en langdurig traject. Dit vraagstuk is een grote opgave die de capaciteit van het bestuur overstijgt. We zullen hierbij een beroep moeten doen op iedereen die hier een bijdrage aan kan leveren. Het idee is om een projectteam samen te stellen die met deze opdracht aan de slag gaat. Daarnaast is het in dit kader van belang om ook met de gemeente in gesprek te komen. Eind juni heeft Hans een oriënterend gesprek gehad met wethouder Hans Brekelmans. In dit constructieve overleg, zijn een aantal belangrijke zaken onder de aandacht gebracht en kan als aftrap worden gezien van een reguliere overleg tussen NEO en gemeente.
 
Het vrijwilligersbeleid is zoals op de website te lezen is al een onderwerp wat de aandacht heeft. De oproep voor clubscheidsrechters en de vraag wie NEO'25 helpt om te groeien zijn onderwerpen die vallen onder vrijwilligers beleid. We willen als bestuur kijken hoe we hierin verdere stappen kunnen maken.
 
Op de Algemene leden vergadering op 4 oktober willen we verder inhoudelijk ingaan op bovenstaande punten. We hopen op een grote opkomst van de leden, zodat we onderwerpen nader kunnen toelichten met jullie in gesprek kunnen over vragen en ideeën die er binnen onze vereniging.
 
Voor nu wensen we iedereen een hele prettige vakantie en hopen iedereen in augustus weer uitgerust en met nieuwe energie te mogen begroeten op ons mooie sportpark.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven