Nieuws

WEDSTRIJD REGIOTEAM -- RKC WAALWIJK SUCCES VOOR HET WAALWIJKSE VOETBALLEVEN

NEO'25 organiseert prachtig evenement op een zonnige zaterdag

Afgelopen zaterdag vond, op een goedgevuld en gezellig sportcomplex van NEO'25 op De Gaard de wedstrijd Regioteam Waalwijk - RKC Waalwijk plaats. Deze wedstrijd is inmiddels de traditionele eerste oefenwedstrijd van RKC. De wedstrijd tegen de Waalwijkse selectie werd door RKC gewonnen met 9-0 gewonnen. Deze unieke wedstrijd vind sinds een aantal jaar plaats en de locatie is roulerend over de Waalwijkse amateurverenigingen. NEO'25 had dit seizoen het geluk gastheer te mogen zijn.

Een derde van de goals viel in de eerste helft, de andere 6 goals in de tweede helft. Er waren veel mensen richting Sportpark De Gaard gekomen om deze wedstrijd te bewonderen en men zag met name in de eerste helft een RKC met een moeizame start, waarin pas in de slotfase van de eerste helft een royale afstand werd genomen door de ploeg. Uiteraard was er zowel voor als na rust het beste spel voor de Waalwijkse profs. Wel noemenswaardig is dat de selectie van het regioteam vooral verdediging goed van zich afbeet. Keeper Kevin Akkermans (NEO'25) stond geen moment stil en liet de toeschouwers een aantal keer juichen met een mooie reddingen. Na rust werd er veel gewisseld in beide teams, maar liefst 8 spelers wisselde plaats bij RKC en in deze helft werd er nog 6 keer gescoord. De organisatie van NEO'25 kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Organisator Rene de Bie: "We hebben ons met veel vrijwilligers ingezet om een succes te maken van deze dag en ik kan met recht zeggen dat dit is gelukt. De in grote getalen aanwezige toeschouwers, het prachtige weer en de spannende wedstrijd zorgden al met al voor een geweldige dag voor NEO'25 en de Gemeente Waalwijk."

Voor het Regioteam kwamen uit: Frank ter Schiphorst, Erwin vd Hoven, Jurgen van Selst, Johan rozenbrand, Kevin Akkermans, Tom Tanghe, Laurens Boogers, Jon vd Kamp, Merlijn Broos, Ronald Possemis, Wil Vervoort, Dennis Magielsen, Nick van Bladel, Monir Mamaar, Nick van Bladel, Dylan den Exer, Tim Innen.