Nieuws

N.E.O.’25-TRAINER ANTOIN VAN PELT ZIET EEN LASTIG SEIZOEN VOOR ZIJN JONGE PLOEG.

www.neo25.nl
Op 3 september begon voor N.E.O.’25 het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen nieuwkomer Asperen. Van Pelt ziet zijn selectie voor komend seizoen krimpen. De ervaren krachten Arnold van Mersbergen en Dave Utters hebben afscheid genomen van het eerste elftal uit Sprang en gaan op een lager niveau bij NEO verder. Nino van Leuveren vervolgt zijn voetbalcarrière bij v.v. Baardwijk. Daarnaast zullen Kevin Leijtens en Angelo Kerst geblesseerd aan het seizoen beginnen. Het is de eerste uitdaging voor Van Pelt, om deze ervaren krachten te gaan vervangen.

Gelukkig beschikt het vlaggenschip van NEO over veel jonge talenten. Afscheid nemen van ervaren spelers betekent ruimte voor jonge voetballers om door te stromen. Door het weg vallen van de ervaring zal de gemiddelde leeftijd van het eerste elftal nog lager uitvallen. De sterke kant van Van Pelt is om jonge spelers beter te maken. Waar zijn team momenteel bestaat uit voornamelijk jongelingen, staan er ook nog talentvolle A-jeugd spelers aan de deur te kloppen. Antoin van Pelt kan dan ook zijn hart ophalen de komende jaren. Afgelopen seizoen hebben we een enorme groei gezien van het jonge team. Uit een onmogelijke situatie richt het team zich op. Met drie punten uit de eerste acht wedstrijden werden ze uiteindelijk nog zesde in een knotsgekke competitie. Op een haar na werd een periodetitel gemist en had er dus ook zomaar promotie ingezeten voor de roodwitblauwen.
De eenheid  maakte het grote verschil in de tweede en derde periode. Door  te voetballen met inzet, passie en beleving kan er van iedere club gewonnen worden. Voor het Sprangse team is het daarom van groot belang om vanaf het begin van de competitie als collectief te spelen.
 
Van Pelt ziet komende seizoen een aantal ploegen als kanshebber voor een prijs. Sleeuwijk, Woudrichem, SV Capelle, Noad 32 en SVW ziet hij als favorieten. Omdat deze teams zich hebben versterkt in de afgelopen maanden, bezitten ze in zijn ogen over de meeste potentie en zijn daardoor kansrijk voor het kampioenschap. SVW is voor hem de grootste kanshebber.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven