Nieuws

VERNIEUWD BALLENHOK GEREALLISEERD DOOR WERKPLOEG VAN N.E.O.’25

www.neo25.nl
N.E.O.’25 start het nieuwe voetbalseizoen met een vernieuwd duurzaam ballenhok.
In drie maanden tijd is het ballenhok van NEO compleet vernieuwd. Grote aanjager in deze renovatie is Henk Versteeg. Samen met de PR-commissie van NEO zijn er allereerst plannen en tekeningen gemaakt. Daarna is er een keuze gemaakt welke materialen er gebruikt moesten worden voo de nieuwe ballenkooien. Henk heeft de materialen besteld en is de profielen aan elkaar gaan maken. Met lasapparatuur en hulp van Chris Chabot werden in een snel tempo de tekening omgezet in echte ballenkooien.

Ad van Beek assisteerde Henk met het schilderen van de muren in het hok en het in de kleur zetten van de kooien.  Jaco Meijer heeft de elektriciteit omgelegd waardoor het oppompen van de ballen op een andere plaats in het hok gedaan kan worden.  PR-commissielid Bert-Jan Visser is ontzettend gelukkig met deze grote verandering. “Door deze kooien met sloten kunnen we in de toekomst het verbruik van ballen optimaal beheren. Dit gaat NEO de komende jaren geld besparen” merkt Visser op. Doordat de gebruikers sleutels krijgen van een eigen kooi kan er vrij eenvoudig in de gaten gehouden worden waar er grote verschillen ontstaan in verbruik. “Door de vrijwilligers verantwoordelijkheid te geven in het beheer van het eigen materiaal,  krijgen ook zij inzicht in de extra kosten die gemaakt worden voor het compleet maken van materialen en kleding. Uiteindelijk willen we allemaal dat het de club goed vergaat en zijn overbodige kosten ongewenst” zegt Bert-Jan. Henk Versteeg heeft met het maken van de kooien NEO minimaal €1250.00 aan kosten bespaard. De kosten die gemaakt zijn voor de aanschaf van materialen wordt gesponsord door een groep mensen binnen NEO. De club uit Sprang is hier enorm content mee.
N.E.O.’25 wil Henk,Chris, Ad en Jaco hartelijk bedanken voor dit prachtig stukje vakmanschap. We kunnen hier zeker twintig jaar mee vooruit.


 
 

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven