Nieuws

DE D-2 VAN N.E.O.'25 IN HET NIEUW GESTOKEN.

www.neo25.nl
Willemsz bouwbedrijf B.V. uit Sprang-Capelle is de nieuwe shirtsponsor van de D-2 van NEO'25.
 
Zaterdag 21 november begon bijzonder voor de D-2 van NEO’25. De nieuwe shirts van sponsor Willemsz bouwbedrijf B.V. werden in ontvangst genomen. De gezichten van de jongens glunderden toen de tas open ging. Eigenaar Karel Willemsz keek tevreden toen de jongens de shirts aantrokken voor de foto’s. Voordat er vertrokken werd naar Raamsdonk, werden er nog een aantal leuke foto's gemaakt.

De jongens mochten de shirts meteen aanhouden voor de uitwedstrijd tegen Raamsdonk, de nummer drie van de competitie. Zelf staat de D-2 vierde, dus het zou in ieder geval een kraker worden. De jongens konden niet wachten om in hun nieuwe shirts aan te treden. De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd.... en wat voor een wedstrijd. Neo’25 D-2 was de bovenliggende partij. De verdediging van Raamsdonk had zijn handen vol aan onze vleugelspelers Youri en Niels, wat resulteerde in verschillende kansen voor spits Benjamin (Bennie), de zoon van de sponsor. Raamsdonk kwam nooit in de wedstrijd, omdat onze verdedigers Sidar en Jort de boel goed dicht hielden en doelman Ravi attent reageerde op de spaarzame schoten op doel. Helaas wist Neo’25 niet te scoren in de 1e helft. Ruststand 0-0. In de 2e helft bleef de D-2 knokken voor wat het waard was, we moesten winnen om de 3e plek van Raamsdonk over te nemen. We bleven goed voetballen, maar vooral hard werken. Spelverdeler Sem bleef strooien met mooie passes. Uiteindelijk viel diep in de 2e helft dan toch het verdiende doelpunt. De aanval werd opgezet door Sem, die slim doorspeelde naar Niels, die vervolgens mooi Benjamin bereikte die naar de rechterkant was uitgeweken. Na een prima voorzet werd Youri bereikt, die cool binnenschoot. Uitzinnig van vreugde doken alle jongens boven op de doelpuntenmaker. Neo bleef daarna gevaarlijk via aanstormend talent Yunchao en uiteindelijk was het spits Bennie die net voor tijd de verdiende 0-2 binnenschoot. Het doel was bereikt. Een mooie overwinning op directe concurrent Raamsdonk, mede met hulp van wissels Britney en Edith die ons vanuit een ander meidenteam kwamen helpen. De zaterdag die zo mooi begon, met de nieuwe shirts, werd door de knappe winst ook mooi afgesloten.
De D-2 zoekt nog versterking voor dit gezellige team. Mocht je een keer mee willen trainen of wil je komen kijken, neem dan contact op met jeugd@neo25.nl . Je bent van harte welkom!
 
 
N.E.O.'25 bedankt Karel Willemsz voor het sponsoren van de mooi shirts.
 
Wat doet Willemsz bouwbedrijf B.V. ? “Wij bouwen, renoveren, onderhouden, optimaliseren en verduurzamen uw woning of uw huisvesting. Een familiebedrijf met ruim 95 jaar kennis en kunde op het gebied van bouwen, dit maakt ons uw betrouwbare bouwpartner bij de realisatie van uw project. Door onze platte structuur zijn wij in staat snel te schakelen en binnen korte doorlooptijd een bouwproject te realiseren. Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn zonder twijfel de belangrijkste kernwaarden binnen onze onderneming. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.”
Mocht u meer informatie willen weten dan kijk op de website www.willemsz.nl
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven