Activiteiten

Schoonmaakdag

Datum 20 jun 2015
Tijdstip 08:00 uur
Locatie N.E.O.'25
Adres de Gaard 3
Schoonmaakdag
We hebben jullie hulp hard nodig op zaterdag 20 juni. Op deze zaterdag willen we “samen” het clubhuis grondig schoonmaken. De kantine, keuken, wc’s, bestuurskamer, kleedkamers en opberghokken willen we poetsen, zodat we in het nieuwe seizoen “fris” van start kunnen gaan. Het zou fijn zijn als we deze keer met veel ouders en leden deze klus kunnen klaren. Laten we daar samen voor zorgen!

 
We starten deze schoonmaakdag om 08.00 uur en hopen deze dag rond 14.00 uur klaar te zijn. Hoe meer animo, des te eerder zijn we klaar. Want vele handen maken licht werk. De vereniging zorgt voor de schoonmaakmiddelen en vraagt of jullie zelf willen zorgen voor het materiaal. Denkende aan poetsdoeken,zwabbers,borstels,bezems,sponsjes, emmers etc …. Probeer als ouders ook andere opvoeders te motiveren om mee te komen helpen.Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Naast het schoonmaken van het complex, moet het bovenal ook een gezellige dag worden. Dus zullen wij zorgen voor koffie en wat lekkers. Geef je op, samen met andere ouders uit het team van je kind. Meldt je aan per mail via PR@neo25.nl
 
We zien jullie graag verschijnen op 20 juni.
 
Het bestuur van N.E.O.’25 !

Terug naar boven