Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
25-10-2014 09:45 N.E.O.'25 F2 Uno Animo F2 Timmermans, B.J. 1-2

Ongelukkige nederlaag F2 tegen Uno Animo F2

In de herfstvakantie mocht de F2 lekker een wedstrijd spelen, de inhaalwedstrijd tegen de F2 van Uno Animo uit Loon op Zand. Een aantal spelers had op maandag deelgenomen aan een van de techniektrainingen, dus het werd tijd om de nieuwe trucjes toe te passen.
De wedstrijd begon om 09:45. Lars en Floris-Jan begonnen als wisselspelers. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het spel speelde zich vooral op het middenveld af met kansen voor beide doelen. Ondanks goed keepen van Jarno in de eerste helft, opende de tegenstander na 6 minuten de score. Lars en Floris-Jan kwamen er na ongeveer 15 min. in voor Ike en Joeri. Floris-Jan maakte een paar minuten later de gelijkmaker op aangeven van Lars. Na de rust speelde het spel zich nog steeds vooral op het middenveld af. De jongens speelden met veel inzet en het was mooi om te zien dat het spel steeds beter wordt, met name gaat het verdedigend steeds beter.
Helaas scoorde Uno Animo halverwege de tweede helft de 1-2. Ike moest nog een paar keer knap zijn doel schoon houden, maar gezien de inzet en het spel was 1-1 of 2-2 eigenlijk verdiend geweest. Dan de volgende wedstrijd maar weer winnen!
En dat treft, de volgende wedstrijd is weer tegen Uno Animo F2, mooi moment voor een sportieve revanche!
Door: Floris-Jan Paans , 27-10-2014 00:00