Ondanks verlies toch een prachtige zaterdag voor NEO’25 JO-10 1

www.neo25.nl
Sleeuwijk JO10-1
NEO'25 JO10-1
15-12-2018
4-3

v.v. NEO’25 heeft sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Een goed sportklimaat waarbij leren voetballen (waar nodig presteren) en samen spelen hand in hand gaan. Afgelopen zaterdag was een voorbeeld van een prachtig samenspel. Ook al werd de wedstrijd niet gewonnen, toch ging een ieder tevreden huiswaarts.
rnVoor de jeugdteams waren de laatste competitiewedstrijden ingepland. Dit keer een uitwedstrijd tegen JO 10 1 van vv Sleeuwijk. Het toeval was dat ook NEO 1 een uitwedstrijd in en tegen Sleeuwijk gepland had staan. . De nummers 1 tegen de nummer 4 in de spannende zaterdagcompetitie Zuid 3D. Een eenvoudige mailwisseling tussen beide jeugdcommissies zorgde ervoor dat de jeugdwedstrijd vlak voor de hoofdwedstrijd werd geplaatst op het hoofdveld. Beide aanvoerders begroette elkaar op sportieve wijze door een vaantje met clublogo’s aan elkaar te overhandigen.
rnWat volgde was een zeer sportieve maar ook spannende wedstrijd. Sleeuwijk had de eerste helft de wind in de rug en kwam met 1-0 voor. Het was NEO’25 die net voor rust de 1-1 binnenkopte. Vervolgens een spannende tweede helft. NEO’25 viel aan, kreeg kansen, maar het waren de ‘Sluwijkers’ die de fouten in de verdediging wisten om te zetten in doelpunten. Zo kwamen ze op een fortuinlijke 4-1 voorsprong. Het was NEO die via een prachtige aanval de 2-1 wist te maken. En ook het slotakkoord was voor de rood-wit-blauwe. In de laatste minuut kwam de 4-3. Helaas net te laat om nog een gelijkspel te halen. De gure wind en kou kon de pret niet drukken bij beiden jeugd teams.
rnHet toetje van deze dag moest namelijk nog komen. De jeugdspelers hadden wat voetballende vriendjes en broertjes uitgenodigd. Met 11 jeugdspelers mochten ze mee het veld op lopen bij de hoofdwedstrijd van NEO 1. Een prachtige ervaring voor deze jonge mannen. Vervolgens snel naar de warme kantine van Sleeuwijk om de eerste seizoenshelft met een frietje af te sluiten.
rnDe kinderen gingen met rode wangen en een grote glimlach naar huis. Toch mooi dat je de wedstrijd niet eens hoeft te winnen om toch een topdag te ervaren met elkaar.
rnJongens, trainers, ouders, bedankt voor deze dag. Geniet van de kerstvakantie en we zien elkaar snel weer in het nieuwe jaar.
rn
rn
rn
 

Verslagen

Terug naar boven