NEO'25 verliest van koploper

NEO'25 1
GDC 1
15-04-2023
0 - 1

 

NEO'25 speelde de 20e wedstijd van dit seizoen en moest weer een nederlaag incasseren. Nu was het GDC, de koploper in de derde klasse 3 van de zaterdagamateurs dat aan het langste einde trok. Door deze nederlaag bevindt NEO'25 zich direct in de gevarenzone en kan zich in de resterende vier wedstrijden eigenlijk geen verlies meer permitteren om de nacompetitie te ontlopen. Daarbij blijven ze dan ook nog afhankelijk van wat de directe concurrentie doet. Eerlijkheid gebied te zeggen dat na het vertoonde spel tegen GDC en de manier waarop verloren werd het ergste moet worden gevreesd.

 

In de eerste helft mocht NEO'25 het tegen de straffe wind in proberen om het GDC lastig te maken. Dat lukte niet echt maar omdat de tegenstander met kampioensaspiraties er ook heel weinig van bakte bleef de eerste helft lang in evenwicht. Alleen Mitch Soffner was in de openingsfase namens NEO'25 dichtbij succes maar zag zijn schot in het zijnet belanden. De enige goede aanval van GDC in de eerste helft, na 35 minuten, leverde naar later bleek, de winnende treffer op van Tom van Rijswijk die een aanval over rechts doeltreffend af wist te ronden.

Na de rust had NEO'25 alleen meteorologisch gezien de wind mee. Daardoor kwam GDC nauwelijks nog van de eigen helft en had NEO'25 wel een langdurig veldoverwicht. Dat leverde voor Kevin Akkermans een rustige tweede helft op, hij hoefde slechts éénmaal echt in te grijpen bij gevaar van GDC. Voor NEO'25 was Nicky van Wanrooy ongelukkig in de afwerking en zag zijn schotpogingen mislukken. Slechts tweemaal werd NEO'25 echt gevaarlijk en kroop GDC door het oog van de naald maar de gelijkmaker kwam er niet. Hiermee werd de slechtst voetballende ploeg het best beloond. Bij NEO'25 ontbrak het deze middag vooral aan venijn en wekte de ploeg de indruk niet echt te willen winnen. Als NEO'25 de nacompetitie wil ontlopen zullen ze in de laatste vier wedstrijden de mouwen nog eens flink op moeten stropen en nog eens flink in de handen moeten spugen.

 Voor NEO'25 speelden: Kevin Akkermans, Robin Rosenbrand, Django Hooymayers, Niels Hamers, Noah van Caem, Mitch Soffner, Julian Vos, Nicky van Wanrooy, Lars van Caem, Joey van Wanrooy, Serhan Eyupoglu, Peter van Beek en Laurens Bogers

 

 

Verslagen

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven