Seizoensstart goed begonnen door onze JO9-1

NEO'25 JO9-1
JEKA JO9-5G
01-09-2018
16 - 0

Scheidsrechter:   B.J. (Bart) Timmermans… (+1)
De JO9-1, een compleet nieuw team, incl. leiding en trainers begon op zaterdag 1 september aan het seizoen 2018-2019.

Omdat we niet wisten wat te verwachten van de tegenstander JEKA, had coach Marcel vooraf aangegeven dat het een bekerwedstrijd betrof en dat het daarom een mooie gelegenheid was om elkaar te leren kennen als team, een eventueel verlies had dan ook geen probleem geweest.

Van meet af aan zaten onze spelers er direct bovenop en binnen afzienbare tijd bleek wel dat we vandaag een monsterscore zouden kunnen bereiken, na de eerste 10 minuten was het al 6-0 voor onze JO9-1 waarbij het geen moment opviel dat een aantal van het team nog niet met elkaar hadden gevoetbald.

Onder het toeziend oog van de in grote getalen aanwezige supporters wisten onze jongens met af en toe zeer goed combinatievoetbal de uitslag tot behoorlijk in de dubbele cijfers af te ronden op 16-0.
Ook onze keeper stond zijn mannetje op de schaarse momenten dat de tegenstander dacht een goaltje te kunnen maken, de 0 gehouden, klasse.

Een mooi begin van het seizoen, over 2 weken wacht de 2e test in deze bekerronde thuis tegen Terheijden JO9-1, hopelijk krijgen we dan iets meer weerstand.
 

Verslagen

Terug naar boven