Vuren 1
09-04-2022
4 - 0

Zaterdag speelde NEO’25 tegen de Vuren een verdienstelijke wedstrijd.

Met de wind dwars over het veld, was het aangenaam vertoeven in de zon voor de supporters langs de lijn. De 1e kans was voor Vuren door een misverstand op het middenveld, hierna was NEO’25 bij de les en werd de tegenstander teruggedrongen. NEO’25 kreeg enkele mogelijkheden maar het ontbrak nog aan precisie.

In de 25 minuut werd de Vurense verdediging overhoop gespeeld en een mooie combinatie door het hart van de verdediging leverde de 1-0 van Noah op. Hierna golfde het spel heen en weer. Zo was er een kopbal van Vuren, die werd naast gekeken door doelman Akkermans en kwam een schot van Mitch lengte te kort. Kort voor rust scoorde NEO’25 via een prachtige combinatie over drie schijven, waarbij Mitch de trekker overhaalde en de 2-0 in het dak van het doel schoot.

Na rust liep NEO’25 achteruit maar Vuren kon geen vuist maken en NEO’25 kwam niet meer in de problemen. Op het uur spelen kwam het hoogtepunt van de middag: een crosspass op Nicky en de afwerking was fenomenaal: aannemen, kappen en boem… een streep in de lange hoek.

Hierna was de wedstrijd gespeeld en wisselde NEO’25 veelvuldig. Vuren schoot nog 1 keer op de lat en in de rebound was de verdienstelijk keepende Akkermans weer op zijn post. In de laatste minuut was Mathijs het eindstation van een aanval over rechts en strooide met de 4-0 nog wat extra zout in de wond bij de tegenstander. Hierna blies arbiter Opstraat af en kon NEO’25 3 punten bijschrijven en bezet het een mooie 5e plaats in de ranglijst. A.s. zaterdag speelt NEO’25 om 15.00 uur de thuiswedstrijd tegen Schelluinen, onder leiding van Dhr van Ooijen.