NEO’25 wacht na vier wedstrijden nog steeds op eerste punten.

NEO'25 1
GDC 1
16-10-2021
0 - 1

Scheidsrechter:   W.G.T. (Willy) van Griensven

Ook tegen GDC trekt NEO’25 aan het kortste eind.

 

NEO’25 mocht het in de vierde speelronde opnemen tegen GDC en op jacht gaan naar de eerste competitiepunten. In een wedstrijd waarin zich voor beide partijen nauwelijks kansen voordeden, waren de doelpunten duur en won GDC uiteindelijk met de kleinst mogelijke score. In de warming-up blesseerde Nino van Leuveren zich en Noah van Caem mocht in de basis starten.

Vanaf het begin ging de wedstrijd vrijwel gelijk op en gebeurde er erg weinig. Kansen deden zich aan beide kanten vrijwel niet voor en alleen enkele afstandsschoten van zowel NEO’25 als GDC misten hun doel. Voor beide ploegen was het een probleem om de bal in de ploeg te houden en goed combinatievoetbal kregen de toeschouwers niet te zien. Te veel werd geprobeerd om met de lange bal de aanval te zoeken zonder dat dit resulteerde in succes. De mogelijkheden om te scoren voor de rust voor NEO’25 bleven onbenut en ook GDC kwam niet tot scoren. Hoogtepunten uit de eerste helft van NEO’25 kant waren een aanval over rechts waarbij Sam Verstappen voor gevaar zorgde, Nicky van Wanrooy die zijn schot gestopt zag door Tim van Rooijen en Sam Verstappen die ongelukkig was in de afwerking en de grootste kans voor de rust niet wist te verzilveren. GDC zette daar een over gekopte corner en een kopkans na een vrije trap tegenover. Daarmee is het verhaal van de eerste helft verteld.

De tweede helft was wat levendiger dan het eerste bedrijf. In de vierenvijftigste minuut kon Nicky van Wanrooy na een afgeslagen corner van GDC na een messcherpe counter alleen voor GDC keeper Tim van Rooijen opduiken en NEO’25 aan een voorsprong helpen maar hij vond dus Tim van Rooijen op zijn weg. In dezelfde minuut dwong Niek in’t Veld van GDC, die van dichtbij in kon schieten, Kevin Akkermans tot een knappe redding. Evenals in de eerste helft zagen beide ploegen nauwelijks kans om voor scoringsmogelijkheden te zorgen, laat staan dat er echt gescoord werd. Het fatale moment voor NEO’25 kwam in de drie en tachtigste minuut toen een voorzet vanaf rechts door Tom van Rijswijk werd ingeschoten en keeper Kevin Akkermans, nadat de bal van richting werd veranderd kansloos was. In de resterende tijd zag NEO’25 geen kans de opgelopen schade te repareren en kreeg GDC veel meer dan waar het, gezien de gehele wedstrijd, recht op had. Weer ging NEO’25 in de slotfase kopje onder tegen een ploeg die over meer ervaring beschikte.Een gelijkspel zou de verhouding juist weer gegeven hebben, voor NEO’25 waren de druiven na deze onverdiende nederlaag ongelofelijk zuur. Voor NEO’25 speelden: Kevin Akkermans, Joey van Wanrooy, Rudy van Dongen, Laurens Bogers, Noah van Caem, ( Lars de Bruijn), Robin Rosenbrand, Niels Hamers, Jesse Trapman,( Jon van de Kamp), Sam Verstappen, Nicky van Wanrooy en Matthijs van der Lee.

 

Verslagen

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven