SV BLC 1
02-10-2021
2 - 3

Scheidsrechter:   R. (Ruud) van Beekveld

In de 1e thuiswedstrijd op sportpark “de Gaard” stond NEO’25 aan het eind van de wedstrijd wederom met lege handen.

NEO startte goed en binnen 1 minuut was er al een mogelijkheid om te scoren. Het doelpunt viel in de 15e minuut toen Nicky van Wanrooy onreglementair werd gestuit binnen de beruchte lijnen. De strafschop werd verzilverd door Noah van Caem. In de 20e minuut strafte Nicky van Wanrooy een fout af in de verdediging van BLC en schoof de bal onder de uitkomende keeper door 2-0.

De supporters van NEO’25 gingen er eens goed voor zitten, want er was geen vuiltje aan de lucht en een doelpuntenfestijn hing in de lucht. Doelpunten vielen er ook, alleen aan de verkeerde kant. NEO’25 werd slordig en op het middenveld werd elk duel verloren. Onnodig balverlies op het middenveld leverde plots de 2-1 op door Nagtzaam. Vijf minuten hierna werd de volgende dreun geïncasseerd. Alles en iedereen bij NEO’25 was niet bij de les. Een corner werd onnodig weggegeven en de door J. v.d. Berk genomen bal vloog direct in het doel.

Nog voor rust kreeg BLC de kansen om de wedstrijd te doen kantelen.

Na rust herpakte NEO’25 zich enigszins, echter bleef BLC de beter voetballende ploeg en leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, waar NEO’25 op dat moment tevreden mee was. Helaas werd het in de 89e minuut 2-3 voor de gasten toen keeper Akkermans een voorzet niet goed verwerkte en de bal voor de voeten viel van de geheel vrijstaande B. v.d. Berk.

Op basis van de gehele wedstrijd was BLC de verdiende winnaar.

Na 2 onnodige nederlagen, dient er volgende week uit een ander vaatje getapt te worden! Strijd, mouwen omhoog en dan zien we om 16.45 wat het gebracht heeft.

Onze supporters rekenen op jullie op sportpark ’t Wiel in Gravenmoer, bij de wedstrijd ONI-NEO’25, aanvang 15.00 uur.