Berkdijk JO9-1G ZA
03-09-2016
13-0

Scheidsrechter:   Poel, G.K van der
Het seizoen 2016-2017 is weer gestart. Vele jeugdleden hebben kunnen genieten van een heerlijk vakantie en staan te popelen om weer aan het voetbalseizoen te beginnen. Zo ook de jongens van de nieuw gevormde F2. De meeste spelers kende elkaar al van het vorige seizoen en was het weer even kort bijpraten. Ook nieuwkomers Max en Samuel werden snel opgenomen in de groep. De eerste bekerwedstrijd stond gepland thuis tegen Berkdijk. Aangezien we ingedeeld zijn door de KNVB onder de 9 jaar. Is het voor de begeleiders en spelers onbekend welk niveau de tegenstander heeft. Zijn het grote jongens of zullen er ook leeftijdsgenoten tegenstand bieden.
Al snel bleek de tegenstander een gemixt team te zijn waar toch ook wel enkele leuke , met name verdedigers, klaar stonden. Maar door de altijd aanwezige inzet en teamsamenspel was het een kwestie van tijd dat er een doelpunt zou gaan vallen. De NEO-jongelingen lieten gedurfde acties zien waarbij menig tegenstander behendig werd gepasseerd. Sterker nog het werd een-richtings-verkeer naar het doel van Berkdijk. In de rust was het reeds 7-0 voor NEO’25 en de tweede helft werden er nog eens 6 doelpunten toegevoegd. Een eenzijdige wedstrijd waarbij de inzet en spelvreugde niet verloren is gegaan tijdens de vakantie. De ouders kijken nu al weer uit naar de volgende krachtmeting. Zaterdag 10 september gaat de reis naar Loon op Zand en spelen we tegen de jongens van Uno Animo.