Bekerwedstrijd Sarto C3 - Neo'25 C1 dd. 18-10-2014

Sarto C3 ZA
N.E.O.'25 C1
18-10-2014
6-2

Vandaag de laatste bekerwedstrijd in de poule. Bij een gelijkspel zijn we een ronde verder. Dat zou een extra stimulans moeten zijn. Door afwezigheid van Noah, Lars, Jeroen en Jarno die weliswaar jarig was, maar slechts een aantal minuten mag spelen, moesten we een beroep doen op onze D1. Dennis en Nick kwamen ons elftal versterken.
Na enig oponthoud kon de wedstrijd uiteindelijk om 13.30 uur beginnen.
In het begin ging het mooi op en neer, maar bij ons zag het in verdedigend opzicht in alle linies er niet goed uit. Andre moest de ene na de andere redding brengen, maar uiteindelijk werd het toch 1-0 door Sarto. Het verschil zat hem in snelheid, felheid en met name voetbalslimheid, die zij beter beheersten dan onze jongens. Door toedoen van Jarno kreeg Dylan een mooie kans en met zijn schot bracht hij de stand op 1-1. Maar we mochten niet lang van het succes genieten, want niet veel later door opnieuw verdedigend falen kwamen we op 2-1 achterstand.
In de rust nog maar eens gehamerd dat het sneller, feller en beter moet gingen we de tweede helft in. Kansen voor Sarto, maar geen doelpunten. Door eindelijk een goede aanval, opgezet door Tijmen, die wel met strijd en passie speelde, kwam Dylan op zijn tweede doelpunt 2-2.
Zou dan nu wel het kwartje vallen en kunnen we nu doorzetten, maar helaas. Sarto zette nog een paar keer aan en waar wij in vele opzichten in gebreke bleven, daar maakten zij het karwei keurig af en liepen ze uit naar 6-2. Ongelooflijk dramatisch gevoetbald wij en genoeg werk aan de winkel! Complimenten aan de goed leidende scheidsrechter, dat is ook wel eens anders. en complimenten aan Dennis en Nick!
Met een week voor de boeg staat volgende week de volgende moeilijke klus te wachten, uit naar ST Beesd/Rhelico.