4-5

Op een zonnige zaterdagochtend vertrekken we met de F1 richting Riel.
Matthijs als aanvoerder vandaag ging de warming-up doen.
Vandaag had Toni eens bedacht voor een andere opstelling. Dit is toch even wennen, maar iedereen voerde zijn taken goed uit.
De 1e helft is er 2x gescoord door Thomas en Sen, maar gingen we met een 3-2 achterstand rusten.
In de rust werden ze even bijeen geroepen voor goede aanwijzingen. Er werd gewisseld van keeper, zodat Daan ook eens kon laten zien wat ie in de goal kan.
Allemaal spannende gebeurtenissen. Allemaal zetten ze hun beste beentje voor.
De tegenstanders waren ook vol positieve energie.
In de 2e helft scoorden Thomas en Giliam. Zo was het een hele tijd dat de stand 4-4 en in de laatste minuut kwam de beslissende goal van Giliam uit een counter die ingeleid werd door Harm, waardoor we uiteindelijk met 4-5 wonnen.
Na afloop kregen we van de tegenpartij een blauwe kaart uitgereikt, wat betekent dat we als een sportief team werden gezien. Dat was een mooie opsteker na een mooie gelijkopgaande wedstrijd.