Nieuws

☆☆☆ Transfernieuws ☆☆☆

www.neo25.nl

 

Terwijl heel Brabant nog aan het bijkomen is van Carnaval, zijn we bij Neo'25 met belangrijker zaken bezig. En met succes… het is ons namelijk gelukt een echte topvoetballer binnen te halen. Een gevalletje van ‘oude liefde roest niet’. Terug op het oude nest, heten we van harte welkom:

- Sam Verstappen -
 

De 4-jarige Sam begon zijn voetbalcarrière bij ons Neo'25. Dat hij goed kon voetballen, zagen zijn jeugdtrainers al snel. En dat bleef ook niet onopgemerkt door andere clubs. Op zijn 6e mocht hij gaan stagelopen bij Willem II en op zijn 7e zei hij Neo'25 vaarwel om aan nieuw avontuur te beginnen in Tilburg.

De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Willem II. Hij speelde in totaal 10 seizoenen bij Willem II en maakte ook nog een uitstapje naar FC Den Bosch.

Na wat omzwervingen nam hij wat gas terug. Sam ging voetballen bij een vriendenteam, bij een club waar wij graag van winnen. Hij had het daar goed naar zijn zin, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sam wil graag weer op een wat uitdagender niveau gaan voetballen.

En dan komt Neo’25 weer in beeld…
 

Sam vertelt: “Ik wil heel graag terug naar NEO, omdat mijn vrienden en familie daar zitten. Ook ken ik daar veel mensen, omdat ik er ben begonnen. Daarnaast is NEO een hele mooie en warme club.’
 

Vader Hans en moeder Jet zijn natuurlijk ook geen onbekenden. Zij doen allebei al jaren vrijwilligerswerk bij ons.
 

We zijn blij met Sams terugkeer naar Neo'25. We gunnen hem een mooie tijd bij onze club, waar voetbalprestaties en plezier hand in hand gaan.

 



 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven