Nieuws

Jeugdteam In the spotlight NEO’25: JO14

18 december 2019
www.neo25.nl

JO14, een team dat vroeger de C2 genoemd zou worden is een team energieke jonge mannen of, zoals Ron Oostrum het treffend benoemt, “een groep stuiterballen, sterk aan het puberen, soms kind en graag een grote vent”. Ron traint deze jongens dit seizoen voor het eerst, samen met ander NEO-coryfee Tom Kerst. Omdat de aandachtboog aan de korte kant is, vraagt het om veel geduld en creativiteit bij de trainingen, maar dat levert ook veel plezier en enthousiasme op!

Ook tijdens de wedstrijden, die geleid worden door Alexander Teuling draait het vooral om sfeer en plezier. “Als de sfeer in het team goed is en er veel lol en plezier is, hebben de jongens veel voor elkaar over en komen de resultaten vanzelf”, aldus Alexander.

Team JO14 komt dit seizoen uit in de 4e klasse en doet lekker mee. Door een klinkende 9-0 overwinning in de 1e wedstrijd voor de beker, werd zelfs de 2e ronde gehaald! Die vervolgens met een 0-10 nederlaag gelijk weer werd afgesloten. Maar die 10e tegengoal werd weer met gejuich begroet, omdat het scorebord de dubbele cijfers niet aankon, waardoor de wedstrijd voor de scorebordkijkers in een 0-0 eindigde.

Het tekent de sfeer in het team dat het zich niet laat leiden als het een keer wat minder gaat.

In de competitie worden grote overwinningen afgewisseld met kleine nederlagen en grote nederlagen met kleine overwinningen, alles is mogelijk. De jongens gunnen elkaar veel en dat resulteert in veel verschillende doelpuntenmakers, het maakt niet uit wie er scoort, het draait om het team!

En die sfeer trekt zich ook door langs de lijn, waarbij bijna iedere wedstrijd veel ouders aanwezig zijn. Die daarbij ook nog hun inzet tonen in de vorm van vlaggen, kleding regelen, koffie halen voor elkaar en, vooral, hard juichen als er gescoord wordt.

Want al is winnen niet het belangrijkste, het is wel leuk! En zeker goed voor de sfeer, want daar draait het uiteindelijk om!

Zoals Ron zegt, als de opkomst en het plezier zo blijven, houden we het nog wel een tijdje vol met elkaar en maken we er een mooi seizoen van! 
Beste voetballiefhebber, Met het oog op de vanavond door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus… Meer >
 
www.neo25.nl

Corona nieuws

23 maart 2020
De regering heeft maandagavond besloten dat samenkomsten tot 6 april verboden zijn in verband met de coronacrisis. Dit betekent ook dat… Meer >
 
www.neo25.nl

Corona sportadvies

18 maart 2020
Nu we in de greep van het coronavirus zijn, zijn de mogelijkheden om te sporten beperkt geworden. Dat is heel vervelend, want sporten… Meer >
 
www.neo25.nl

Update

16 maart 2020
In lijn met de aangescherpte richtlijnen  vanwege het bestrijden van het Corona-virus,  blijft NEO-complex gesloten tot en… Meer >
 
13-03-2020 Meer >
 
 
 
09-03-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
12-02-2020 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven