Nieuws

Jeugdteam in the spotlight: NEO'25 JO8-1

www.neo25.nl

NEO’25 JO8-1 een bijzonder stel voetbalvrienden

 

In augustus 2017 melden zich 8 voetballertjes zich aan bij NEO’25 om te gaan voetballen. Op zich is dat niet vreemd aangezien Landgoed Driessen (nieuwbouwwijk waar NEO’ 25 gevestigd is) volop in ontwikkeling is. Maar het bijzondere aan dit verhaal is juist dat de kinderen vooral van buiten Landgoed Driessen komen. De 7 jongens en 1 dame zitten op 5 verschillende scholen uit de omgeving. Twee spelers zitten op basisschool De Klimop uit Kaatsheuvel, 2 spelers op de Villa Vlinderhof uit Landgoed Driessen, 1 speler zit op De Lage Weijkens uit Loon op Zand, 1 speler zit op De Vrijhoeve uit Sprang-Capelle en 1 speler zit op Pater van der Geld in Waalwijk. Vijf verschillende scholen verenigd in een team.

Het afgelopen jaar hebben ze samen in de JO7 gevoetbald en vanaf september voetballen ze elke zaterdag samen in de JO8. Ondanks dat ze niet bij elkaar op school zitten zijn het echte vrienden van elkaar geworden. Er wordt geen training overgeslagen en ze steunen elkaar door dik en dun. En de resultaten liegen er niet om, dit seizoen hebben zij bijna alle wedstrijden gewonnen!



 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven