Nieuws

JO8-1 goed bezig!

www.neo25.nl

Vandaag mochten de spelers van de JO8-1 aantreden tegen BMC uit Berlicum. De herfst had op sportpark De Gaard zijn echte gezicht laten zien. Het was regenachtig en guur maar onze kanjers maakt dat niks uit. Na de peptalk van majoor Klerx waren de kanjers erg gebrand om de 3 punten op de Gaard te houden.
Berlicum beschikte over gevaarlijke spitsen met een hard schot en daar had Neo het best lastig mee. Maar doelman Lars stond zijn mannetje in het doel en liet zien dat de keeper training van André Faro al naar hebben. Bij Neo stond de 5 jarige Milan in de spits en liet zien dat niet de leeftijd er toe doet, maar dat techniek en inzet veel belangrijker zijn. Hij werkte als een paard en maakte een paar prachtige doelpunten. Op het middenveld stonden Jens en Youssef en zij ondersteunden Milan en scoorde allebei prachtige doelpunten. Achterin zorgden Lynn, Olaf en Jon kanon voor een solide verdediging.
De wedstrijd verliep gelijk opgaand en het was erg spannend. Eventjes was Berlicum de bovenliggende partij maar het was Lars die met een super verre uittrap over de verdediging van Berlicum Youssef vrij voor het doel zette waardoor de gelijkmaker op het scorebord genoteerd werd. Neo rook de overwinning en ging vol op de aanval spelen en dat resulteerde in een mooi doelpunt van Olaf zodat de eindstand 8-7 werd. De hele ploeg heeft hard gewerkt en verdiend gewonnen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Well op het programma en wordt de strijd voor het kampioenschap voortgezet.

Alle supporters bedankt voor de ondersteuning vandaag en een goed weekend gewenst.



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven