Nieuws

NEO’25 GEEFT NIET THUIS BIJ VUREN

20 oktober 2019
www.neo25.nl


De beginfase was spectaculair in Vuren, de thuisploeg startte fel met de wind in de rug.

Binnen 2 minuten moest de NEO doelman redding brengen met de voet.
Aan de andere zijde stiftte Django Hooymayers in vrije positie op de lat. In de 5e minuut strafte Bart Muilenburg nonchalant uitverdedigen af, met een curve vanaf 20 meter op de wind in de verre hoek.
Na 10 minuten trekt NEO de stand gelijk door Jordy Rosenbrand, na een prachtige pass van Robin Rosenbrand over de hele naar Julian Vos. Vos speelt in een tijd naar de vrijstaande Jordy, die kan afronden.


Dan neemt Vuren de wedstrijd over en dwingt NEO achteruit. In deze rommelige fase raakt NEO de controle kwijt en via enkele miraculeuze reddingen blijft NEO in de wedstrijd.
Net voor rust stuurt Nicky van Wanrooy 2 belagers het bos in en via een combinatie met Jordy schuift hij onder de keeper de 2-1 binnen, tegen de verhouding in.
Even daarna wordt Django Hooymayers geëlimineerd door een schop van achteren, waar rood op zijn plaats was geweest. Hij wordt vervangen door Nino van Leuveren.

Na rust ligt door passief verdedigen de 2-2 binnen 41 sec in het net. Vervolgens mist Vuren de ene naar de andere opgelegde kans en geeft NEO niet thuis. Alle duels worden verloren en de 2e bal is continue voor Vuren. Als NEO vrede heeft met een gelijk spel komt er een voorzet/schotje van rechts, waarop de NEO doelman geen antwoordt heeft.


Neo druipt af en verliest verdiend van Vuren en kan vol aan de bak volgende week tegen fusie club BZC’14.
Aanvang 15.00 uur op de Gaard.

Verslag en foto Rene de Bie. 
www.neo25.nl
NEO’25 JO8-1 een bijzonder stel voetbalvrienden   In augustus 2017 melden zich 8 voetballertjes zich aan bij NEO’25 om… Meer >
 
www.neo25.nl
  Afgelopen vrijdag werd bij v.v. NEO’25 de jaarlijkse jubilaris- en vrijwilligersavond gehouden. Voorzitter Hans van der… Meer >
 
www.neo25.nl

Amateurvoetbal 130 jaar

17 november 2019
De KNVB viert dit jaar dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om dit jubileum te vieren is een uniek jubileumshirt… Meer >
 
www.neo25.nl

JO8-1 goed bezig!

03 november 2019
Vandaag mochten de spelers van de JO8-1 aantreden tegen BMC uit Berlicum. De herfst had op sportpark De Gaard zijn echte gezicht laten… Meer >
 
 
 
 
 
27-10-2019 Meer >
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven