Nieuws

Follow-Up op ALV deel 2

www.neo25.nl

Duurzaamheidsplan

In juni 2018 is er een plan gepresenteerd bij de Rabobank om het sportpark de Gaard te verduurzamen. Hierdoor zijn we in contact gekomen met Stichting MOET en Sportservice Noord-Brabant (SSNB) om het idee voor van plan tot project in uitvoering te krijgen.
Na een enthousiaste kennismaking met adviseurs zijn we in de 2de helft van 2018 in gesprek gekomen met de programmamanager Duurzaamheid van gemeente Waalwijk. Aanpassen van de verwarmingsinstallatie en vervangen van conventionele veldverlichting waren enkele duurzaamheidsmaatregelen die tot substantiële besparing zouden kunnen leiden.
Van de plannen en actiepunten die toen besproken zijn on hold gezet, totdat de programmamanager van de gemeente middelen en capaciteit georganiseerd had. Na een periode van radiostilte kwam de enigszins teleurstellende reactie van de gemeente, dat er vanuit de gemeente vooralsnog niet geïnvesteerd wordt in aanpassen van installaties en
veldverlichting, omdat de technische levensduur daar nog geen aanleiding voor geeft. Daarnaast heeft de gemeente Waalwijk nog niet de financiën en capaciteit om de duurzaamheidsambities in gevuld te krijgen.

Intussen wordt in overleg met de stichting MOET gekeken of er door Hoppenbrouwers een plan kan worden opgesteld over een effectievere en duurzamere manier is om ons clubgebouw te verwarmen.
Wat betreft het aanbrengen van LED-verlichting is de markt ontzettend in beweging, zowel wat betreft de productie van LED-lampen als subsidie- en financieringsmogelijkheden. Ook hierover steken we ons licht op ;-)

Intussen is er nieuwe keukenapparatuur besteld. Deze wordt in de laatste week oktober geplaatst.



 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven